Κατερίνα Ζαρίφη ζευγάρι με τον Αναστάσιο Ράμμο: Τα 2 ΔΗΜΟΣΙΑ φιλιά

Κατερίνα Ζαρίφη ζευγάρι με τον Αναστάσιο Ράμμο: Τα 2 ΔΗΜΟΣΙΑ φιλιά Δύο δημόσια φιλιά στο στόμα ήταν αρκετά για να δώσουν φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Αναστάσιο Ράμμο και την Κατερίνα Ζαρίφη ζευγάρι. Τι ισχύει όμως τελικά;

Κατερίνα Ζαρίφη Συγκλονίζει: ‘Ο πατέρας μου δεν γνώριζε πως είχε καρκίνο και εγώ προσπαθούσα να μην καταλάβει!!!’

«Παιδιά το φιλί στο στόμα είναι μια συνήθεια που έχει η νεολαία. Εγώ δεν την ήξερα αυτή την συνήθεια. Το έχει και η Άννα Βίσση σαν συνήθεια. Πες ότι δεν τα έχουμε Αναστάση» είπε με χιούμορ σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Ευτυχείτε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία όμως δέχτηκε σχεδόν αμέσως ένα δεύτερο φιλί από το έτερον ήμισύ της στη σκηνή του Just the two of us. Μόνο για τη σκηνή του σόου όμως γιατί τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής θέλουν να μας πείσουν ότι είναι απλά και μόνο δυο πολύ καλοί φίλοι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ‘ΗΜΟΥΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΦΥΤΟ!’

«Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα» είπε στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη στο Ευτυχείτε ο Αναστάσιος ο οποίος δεν σταματά να λέει πως η Κατερίνα είναι η μεγάλη του αγάπη.

Το αποδίδει βέβαια στη χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους

μετά το σόου και την άψογη συνεργασία που είχαν.

Είπε «Φαίη Σκορδά» την Κατερίνα Καινούργιου η Κατερίνα Ζαρίφη!!!

Δείτε φωτογραφίες και φυσικά τα δύο ΔΗΜΟΣΙΑ φιλιά που αντάλλαξαν δημόσια

Κατερίνα Ζαρίφη ζευγάρι με τον Αναστάσιο Ράμμο: Τα 2 ΔΗΜΟΣΙΑ φιλιά

Τι ισχύει τελικά ανάμεσά τους; Πολλοί λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Άλλοι πάλι πως πράγματι η Κατερίνα και ο Αναστάσιος δεν έχουν μεταξύ τους τίποτα άλλο παρά μία πολύ δυνατή φιλία που συνεχίζεται και μετά το τέλος του Just The two of us στο οποίο έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό.