ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την εικόνα του Χανταμπάκη η παραγωγή του Survivor!!…ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ!

Έχουν μεγάλη εμπιστόσύνη στον εαυτό τους εκεί στο Survivor. Νομίζουν, πως ξέρουν από τηλεόραση. Θα ήξεραν, αν έδειχναν σεβασμό στην κρίση του θεατή. Αν μπορούσαν να διακρίνουν τη διαφορά του να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, από το να προσποιήσαι τον καλό στο θεατή σου.
Έλα που δεν γνώριζαν. Άντε καλέ που κάνουν τηλεόραση και δεν θελουν να ελέγχουν τα πάντα. Έλα που δεν έπαισαν  το Χανταμάκη ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΟ.

Έκαναν τη δουλειά τους και τώρα επιστρέφει, “στημένη λεμονόκουπα”. Δεν ήξερε. Νόμιζε πως ήξερε. πως θα τον άφηναν να χειριστεί καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Τον άφησαν να νομίζει πως μπορεί να το κάνει. Τον εμψύχωναν να πέσει στο γκρεμό! Αλλιώς δεν θα μίλαγε ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΜΕΡΑ. Άντε καλέ που δεν τον παραμύθιασε η παραγωγή. Απλώς, ήθελε να πιστέψει πως έχει την ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ!

Τώρα που κατάλαβε πως εκείνος φεύγει με έπαθλο, να τον βλέπει ο ντουνιάς και να θέλει να τον φτύσει, τώρα, δεν έχει λόγο να κρατήσει κλειστό το στόμα του. Ίσα – ίσα, πρέπει να μετατοπίσει το βάρος των ευθυνών. Αν δεν φοβόταν νομικές επιπτώσεις, δεν θα τους ξέπλενε στο Σκάι κανείς. Θα έπρεπε να ΚΡΥΦΤΟΥΝ περισσότερο από το Χανταμπάκη. Τι συμβαίνει τώρα; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: Τ αλεφτά είναι άχρηστα όταν ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς. Τη βροχή δεν τη φοβάσαι. Φουλ επίθεση για να πάρει την ψυχική του ηερεμία πίσω ο Χανταμπάκης. Δεν έχει κάτι ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.
Επειδή είμασταν οι ΜΟΝΟΙ που αναρωτηθήκαμε το αυτονόητο για ανθρώπινες συμπεριφορές χθες το βράδυ. Όταν ο Τανιμανίδης, αποκάλυψε στο συμβούλιο ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ! Με τόνο αυστηρό έως απειλήτικό προς τους συμμετέχοντες στο survivor, πως αν ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ!
ΒΓΗΚΕ μόνος του σήμερα ο Χανταμπάκης, να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτή τη φορά, είναι ξεκάθαρο για μας πως ο Χανταμπάκης λέει αλήθεια. Λέει αλήθεια, επειδή πρώτον η παραγωγή ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για ότι συμβαίνει εκεί. Είναι 100% υπεύθυνη και ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Ο Τανιμανίδης είπε ψέματα χθες –  προσποιούμενος μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ –  στον ΚΌΣΜΟ κυρίως!
Όφειλε να γνωρίζει το γεγονός που έκανε θέμα χθες, τη στιγμή που συνέβει. αν πραγματικά το έμαθε εκ των υστέρων, γιατί αποφάσισε να το αποκαλύψει χθες;
Σίγουρα η παραγωγή ευθύνεται ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ. Ποιος άλλος δηλαδή; Οι παίκτες δρουν, αλλά το θέμα είναι ποια κομμάτια της δράσης τους βλέπουμε!
Η αποκάλυψη ακολούθησε την αποχώρηση του Χανταμπάκη. Σήμερα ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και την ΤΟΥΡΚΙΚΗ με κείμενο που ανάρτησε στο ίνστγκραμ. Πρώτα βέβαια ξεκαθαρίζει πως ο Αγγελόπουλος δεν ανακαυεύτηκε στην…”Κλεψιά”. Τα ρίχνει όμως στην παραγωγή, επειδή ότι και να συμβαίνει όλοι οι δημοσιογράφοι της παραγωγής τα ξέρουν την ίδια στιγμή.
Εμείς καταλαβαίνουμε πως τελικά ο Χανταμπάκης νόμιζε ξέρει τηλεόραση και το survivor και ΠΙΑΣΤΗΚΕ κορόιδο τελείως με ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  όμως. Σίγουρα, ακόμα και το πως παίζουμε…κρυφτό – που λέει ο λόγος – ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ. Ο τρόπος του καθενός είναι καθρέπτης. Το ότι το survivor, έιναι παιχνίδι και η ζωή είναι έξω απ’ αυτό, ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ! Ας την λένε αλλού.
Καταλαβαίνουμε βέβαια, ότι η παραγωγή ΘΥΣΙΑΣΕ κάποιον που…προσφέρθηκε, ξαναλέμε! Ακολουθεί το κείμενο του Χανταμπάκη:

Υγεία και δύναμη στους παίχτες μέσα από τη καρδιά μου. #hantasurvivor #hantampakakia (συγνώμη και για τα ορθογραφικά λάθη αλλά τώρα το έγραψα δεν αλλάζει :)))

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.