Κάτια Δανδουλάκη: «Αντιδρώ πάρα πολύ βίαια και πάρα πολύ άσχημα όταν…»

3

Η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, εξομολογήθηκε ότι έχει κι εκείνη στιγμές που δεν αντέχει τον ίδιο της τον εαυτό.

«Δεν έχει τύχει ποτέ να διαλύσω συνεργασία, ποτέ και για κανέναν λόγο. Ίσως για αυτό έχω καταπονήσει και τόσο πολύ τον εαυτό μου. Αντιδρώ πάρα πολύ βίαια και πάρα πολύ άσχημα όταν μου πέφτει λόγος στην παραγωγή και μου πέφτει ο απόλυτος λόγος… κι επειδή είμαι πάρα πολύ υπομονετική και πάρα πολύ επίμονη επίσης, αντιδρώ την εκατοστή φορά πολύ βίαια, πολύ άσχημα και πολύ αρνητικά και σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Αν όμως δεν το είχα αυτό πιθανότατα να μην μπορούσα να ηγηθώ και του συνόλου», είπε στην κάμερα της εκπομπής η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένας που να επεξεργάζεται το κακό κανενός και να κατεργάζεται υποχθόνιες ιστορίες. Όποιος έχει τη δύναμη και το ταλέντο θα πάει μπροστά ο κόσμος να χαλάσει», είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. ΙΟΥ στο άρθρο

    Γεμίσαμε προβληματικές γκόμενες, η συγκεκριμένη φαίνεται τόσο προβληματική που πάω στοίχημα ούτε ο γκιλφάκιας δε θα γούσταρε

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com