Κατσούλης-Καραβάτου επιστρέφουν στον Alpha;

0

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η είδηση πως ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζουν το τηλεοπτικό τους comeback και μάλιστα στον Alpha. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν τους ιθύνοντες του καναλιού να προσεγγίζουν το ζευγάρι προτείνοντάς του να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά ”Μην αρχίζεις την μουρμούρα”.

Ο Κρατερός Κατσούλης προκειμένου να δώσει τέλος σε ό,τι γράφεται και λέγεται έδωσε τη δική του απάντηση μέσω social media. O γνωστός ηθοποιός έγραψε: «Πολύ καλησπέρα σας! Επειδή έχει αρχίσει να γίνεται αρκετός ντόρος σχετικά με δημοσίευμα που αφορούσε πρόταση του καναλιού Alpha, να συμμετέχουμε ως ζευγάρι στο καστ της πετυχημένης σειράς “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”, η πραγματικότητα είναι η εξής: Η πρόταση όντως έγινε και εμείς πολύ ευγενικά αρνηθήκαμε» και πρόσθεσε αφήνοντας τις δικές του αιχμές: «Απορίας πάντως άξιο παραμένει , για ποιο λόγο μία πρόταση που δεν ευοδώθηκε, παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο!»

Δείτε την ανάρτηση:

View image on TwitterView image on Twitter

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!