Και τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία στη Μάνδρα

0

Τέλος δεν έχει η τραγωδία μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Μάνδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Πριν απο λίγο, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε και τρίτος νεκρός, ένας 65χρονος άνδρας, μέσα στην επιχείρησή του στη διασταύρωση των οδών Βιλίων και Μάνδρας.

Νωρίτερα, ένας ακόμα άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Αγαμέμνονος στη Μάνδρα Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε στο σπίτι του και πνίγηκε

Τέλος, μια ηλικιωμένη γυναίκα (η πρώτη επιβεβαιωμένη νεκρή της κακοκαιρίας) έχασε τη ζωή της και αυτή μέσα στο σπίτι της από τη νεροποντή που έπληξε το πρωί την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν ηλικίας 75 – 80 ετών, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία στην ίδια περιοχή βρίσκονται εγκλωβισμένα άλλα τέσσερα άτομα και η προσέγγιση στη συγκεκριμένη γειτονιά είναι πολύ δύσκολη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τα σωστικά συνεργεία στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος.

Η Νέα Πέραμος και η Μάνδρα Αττικής τέθηκαν πριν από λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σπίτια, υπόγεια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ εγκλωβίστηκαν και οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com