Κέιτ Μίντλετον: Πανδαιμόνιο με τη νέα της εμφάνιση με μίνι φόρεμα

0

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις πρωινές αδιαθεσίες που την ταλαιπώρησαν στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης της, έχει αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Πρόκειται για μια από τις λίγες γυναίκες στον πλανήτη που κάθε της εμφάνιση προκαλεί πανδαιμόνιο. Οπως έγινε με την τελευταία δημόσια εμφάνισή της με δαμασκηνί μίνι φόρεμα στο φόρουμ για την εκπαίδευση Place2Be School Leaders.

Εκεί η εγκυμονούσα στο τρίτο της παιδί Κέιτ φόρεσε ένα μίνι δαμασκηνί μίνι φόρεμα σε στυλ mod, το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, οπάκ καλσόν και άνετες μαύρες γόβες σε αυστηρή γραμμή.

Και μπορεί λόγω της εγκυμοσύνης της να μην μπόρεσε να πάει η ίδια το γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ την πρώτη μέρα στο σχολείο του, αλλά στο πλαίσιο αυτής της εμφάνισης, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μίλησε για το πως νιώθει ως μητέρα ενός μικρού μαθητή, αναφέροντας:

«Ως μητέρα ενός μικρού μαθητή που τώρα συνηθίζει την ιδέα να αφήνει το παιδί της στην πόρτα του σχολείου, μου είναι πλέον ξεκάθαρο πως χρειάζεται η συνδρομή ολόκληρης της κοινωνίας για την ανατροφή ενός παιδιού».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com