Hit enter after type your search item

ΚΕΡΑΥΝΟΣ από Κατερίνα Καραβάτου! ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ το “ΚΕΡΑΤΟ”! ΝΑΙ, ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΑ!

/
/
img

ΚΕΡΑΥΝΟΣ από Κατερίνα Καραβάτου! ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ το “ΚΕΡΑΤΟ”! ΝΑΙ, ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΑ! Απίστευτη αποκάλυψη! Όποιος μιλάει εκτίθεται. Σοφό, σοφότατο το να μιλάς όσο το δυνατόν λιγότερο! Μοναδική παραδοχή σε μία περίπτωση μάλιστα που δεν υπήρχε λόγος. Και δεν μπορείς να πεις πως λόγος είναιτο ότι σου κάνουν μια…φιλοσοφική ερώτηση! Αυτό το φαινόμενο, κατά το οποίο οι ρεπόρτερ σε συναντούν σε κάποια εκδήλωση και αρχίζουν να σε ρωτούν οτιδήποτε…θεωρητικό. Εσύ μπορείς να θέλεις να απαντήσεις σε άσχετα με την δουλειά σου θέματα και να σ αρέσει ν’ απλώνεις τις απόψεις σου για το ποιοι είμαστε, που πάμε!

Όμως αυτό μέσα σε δευτερόλεπτα φέρνει την έκθεση. Μάλλον μέχρι να σκφτείς πως δεν πρέπει ν’ απαντήσεις, το έχεις ήδη κάνει!…

Σε μια τέτοια στιγμή η Κατερίνα Καραβάτου, έδωσε ρέστα!

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Μιλούν πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού

Σεισμός Κατερίνα Καραβάτου: Εχω υπάρξει ΑΠΙΣΤΗ σε σχέση. Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωνό mou” είχε μιλήσει στο παρελθόν η Κατερίνα Καραβάτου για την μονογαμία με αφορμή την θεατρική παράσταση του Κρατερού Κατσούλη και μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της.

Η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν;» και τόνισε «Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε». Ενώ, ο κακός χαμός επικρατεί αυτή την περίοδο στο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Η ζεϊμπεκιά του Κρατερού Κατσούλη που… ανατρίχιασε την Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Mou για την μονογαμία με αφορμή την θεατρική παράσταση του Κρατερού Κατσούλη.

«Ποιος δεν έχει απιστήσει στο παρελθόν;» είπε η Κατερίνα και τόνισε «Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε»!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ-ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

Διαβάστε επίσης:Καραβάτου – Κατσούλης Σκάνδαλο η εκπομπή τους: “Δημιουργήσαμε θυμό, πόνο, οργή” Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των κου κου», μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή στην εκπομπή τους -διαβάστε εδώ περισσότερα-.

Με σοβαρό ύφος, οι δύο παρουσιαστές απολογήθηκαν, για τη λάθος συμπεριφορά τους όταν τα δίδυμα αδέρφια από το Big Brother παίζοντας ένα παιχνίδι ερωτήσεων αποκάλυψαν πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς, να της το αποκαλύψουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: ΡΩΤΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ…

«Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, σκέψη, προσοχή, επαναπροσδιορισμό, δύναμη και βασικά ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν. Αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, που εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας.

Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη. Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά» κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης. Ενώ, δημόσια τοποθετήθηκαν και τα αδέρφια.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :