Κι όμως. Η σωσίας της Θώδη είναι παρουσιάστρια

1

Αναντίρρητα και πρίν απο καμιά δεκαριά χρόνια, η τηλεοπτική περσόνα της Έφης Θώδη, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στις μεσημεριανές εκπομπές. Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η τραγουδίστρια απομακρύνθηκε από τα ΜΜΕ και πλέον κάνει σπάνιες εμφανίσεις.

Μια φωτογραφία που έφτασε χθες στο γραφείο μου με έκανε να θυμηθώ και πάλι όλες εκείνες τις λατρεμένες στιγμές με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια. Όχι δεν πρόκειται για δική της φωτογραφία αλλά μιας παρουσιάστριας που ομολογουμένως της μοιάζει πολύ.

Όλοι έχουμε έναν άνθρωπο που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με εμάς, ωστόσο δύσκολα έως σπάνια θα τον βρούμε. Για την Έφη δουλέψαμε εμείς και την βρήκαμε. Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια, δημοσιογράφο και διευθύντρια ειδήσεων του Αντ1 Κύπρου, Ελλη Κοτζιαμάνη. Λίγο τα μαλλιά λίγο τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάνουν την ομοιότητα εμφανή. Δείτε την φωτογραφία…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. κόραξ στο άρθρο

    Οταν και η ανία κτυπάει τους δημοσιογράφους επικίνδυνα, αυτά έχουμε, να ψάχνουν(!!!!!!!) για να βρουν δήθεν ομοιότητες.