Κηδεία 13χρονης στη Λαμία: “Το κοριτσάκι σφάδαζε από τον πόνο και οι γιατροί…”

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε η 13χρονη μαθήτρια, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση ρουτίνας στη Λαμία. Η αδικοχαμένη 13χρονη, έχασε τη ζωή της από περιτονίτιδα, καθώς προκλήθηκαν επιπλοκές μετά το χειρουργείο, που δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Κηδεία 13χρονης στη Λαμία: “Το κοριτσάκι σφάδαζε από τον πόνο και οι γιατροί…” Τραγικές φιγούρες στην κηδεία οι γονείς

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της αδικοχαμένης μαθήτριας οι γονείς της, που έχασαν το κοριτσάκι τους μόλις 14 ετών τόσο ξαφνικά. Οι συγγενείς της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η μικρή τους, αυτό το χαρούμενο αισιόδοξο παιδί, έφυγε από τη ζωή, καθώς και οι συμμαθητές της.

Μαυροντυμένοι οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου με ολόλευκα τριαντάφυλλα στα χέρια, πενθούν για τη συμμαθήτριά τους. Γνωστοί και άγνωστοι κάτοικοι αυτής της πόλης που πνίγηκε στην οργή με την είδηση του θανάτου της 14χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μητέρα που βρισκόταν με το δικό της άρρωστο παιδί, την ώρα που μεταφέρθηκε η 14χρονη στο Νοσοκομείο Λαμίας, είπε: «Το κοριτσάκι σφάδαζε, ούρλιαζε, πονούσε, έβλεπα τους γονείς του να τρέχουν πανικόβλητοι και τους γιατρούς να τους ηρεμούν λέγοντας τους ότι έτσι είναι τα παιδιά. Υπερβάλλουν στον πόνο.», έλεγε

«Αφού δεν μας εμπνέει κανένα αίσθημα ασφάλειας και όλο μας μιλάνε για γιατρούς, προσωπικό και μηχανήματα που λείπουν, ας το κλείσουν», έλεγαν πολλοί πολίτες. Και όλοι είχαν να διηγηθούν κάποιο περιστατικό για την ελλειπή παροχή υγείας στο Νοσοκομείο.

Η λέξη δικαίωση ήταν στα χείλη όλων. Το παιδί έφυγε άδικα. Κάποτε οι ανευθυνο-υπεύθυνοι, θα πρέπει να τιμωρηθούν. Πριν χαθούν και άλλες ψυχές από ελλείψεις και παραλείψεις. Ήταν το αίτημα που ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.