Κιμ Κίλιαν μαγιό: Στην Πάρο κι αυτό το καλοκαίρι
Η γοητευτική σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την κόρη τους στη παραλία του Αμπελά στην Πάρο!
Η Κιμ Κίλιαν, εργάζεται πολλές ώρες στο μαγαζί που διατηρεί στη Νάουσα αλλά εδώ έκανε διάλειμμα. Πήρε παρέα την κόρη της και τα είπαν βολτάροντας με τα μαγιό. Η Κιμ Κίλιαν λατρεύει την Πάρο και γι αυτό τα τελευταία καλοκαίρια βρίσκεται εκεί.
Διαβάστε ακόμα: Φουρέιρα: ΕΔΙΩΞΑΝ το Μποτία από την ομάδα, ΦΕΥΓΕΙ η Ελένη Αμερική για 4 μήνες
Νέα δοκιμασία στο παληκάρι που και αθληταράς φαίνεται και κούκλος είναι!
Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, κατακτώντας την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε αυτή τη διαδρομή συνοδοιπόρος, φύλακας άγγελος και δύναμή της είναι ο σύντροφός της, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή έχει βρει τον άνθρωπο που την στηρίζει, την καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται απόλυτα την ανάγκη της να «πετάξει» με τα φτερά της μουσικής της σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σύμφωνα με την Real Life, η πρόταση να εμφανιστεί στο Λος Άντζελες γέμισε με μεγάλη χαρά την Ελένη Φουρέιρα. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε φέτος τον χειμώνα να ζήσει για τέσσερις μήνες στην Αμερική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα διαφορετικό κοινό.
Ωστόσο, η χιλιομετρική απόσταση που θα την χωρίζει με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, δεν την προβληματίζει. Ήδη ο ποδοσφαιριστής από το 2018 και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, το συμβόλαιό του με την οποία, παρότι είχε ισχύ μέχρι το 2020, έληξε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από εισήγηση του νέου προπονητή της Αλ Χιλάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ισπανός αμυντικός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα του και στην Πρεμιέρα Ντιβίζιον, έχοντας πάντα την επιθυμία να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του.

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
