Κλεοπάτρα Πατλάκη: Παραδέχεται on air τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

4

Την Τρίτη προβλήθηκαν στο Πρω1νό τα βιντεάκια της καμπάνιας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων για τη σεξουαλική παρενόχληση. Τα συγκεκριμένα σποτάκια αφού κάνουν αντιληπτή την λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει το κομπλιμέντο από την σεξουαλική παρενόχληση προτρέπουν τις γυναίκες να μιλήσουν και να καταγγείλουν τα περιστατικά.

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο η Κλεοπάτρα Πατλάκη μοιράστηκε με το κοινό το προσωπικό της βίωμα: «Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει νιώσει. Είτε στο ξεκίνημά της το επαγγελματικό είτε αργότερα. Εγώ προσωπικά το έχω νιώσει στο ξεκίνημά μου. Στο ραδιόφωνο, προϊστάμενός… πολύ μεγαλύτερός μου ήταν με χεράκια κτλ. Εγώ τραβιόμουν… Το θέμα είναι πώς θα το χειριστείς.».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ στο άρθρο

    Ρε παιδιά η τύπισα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων είναι μια χαμούρα γεροντοκόρη που χώθηκε στο συριζα για να καλύψει τα δάνεια που ειχε και χρώσταγε από κάθε τρύπα, βρίσκει κάθε τόσο καμιά πίπα για να παραστήσει πως κάνει έργο και να μείνει στη θέση να τρώει καλό μισθό και να κονομάει η παλιοκατίνα και της έχει γίνει ψύχωση ότι παίζει παντού παρενόχληση κι έτσι, στη πραγματικότητα δε τη πηδάει κανένας όπως είναι

  2. ΣΟΥΤΙΕΝΑΣ στο άρθρο

    ποιός σε παρενόχλησε εσένα μωρή μπατάλω? μήπως έφαγες καμιά σφαλιάρα και νόμισες ότι έπεσες σε ανωμαλιάρη?

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com