«Κ…λες θα πεθάνετε!» φώναζε ο μακελάρης του Τέξας όσο πυροβολούσε μέσα στην εκκλησία

0

«Κα…λες θα πεθάνετε όλοι», φώναζε ο Κέλεϊ την ώρα που πυροβολούσε 450 φόρες εναντίον τον πιστών που είχαν πάει στην εκκλησία να προσευχηθούν, είπε η Ρόζα Σολίς, η οποία γλίτωσε με ένα τραύμα στο χέρι, αφού κρύφτηκε κάτω από ένα στασίδι και παρίστανε τη νεκρή.

Όπως τόνισε, ο 26χρονος περπατούσε πάνω – κάτω στο διάδρομο της εκκλησίας και πυροβολούσε συνεχώς.

«Μετά τη φωνή του το μόνο που ακουγόταν ήταν ουρλιαχτά, κλάματα και μητέρες να ψάχνουν τα παιδιά τους», συνέχισε η Σολίς.

Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, ο οποίος τη συγκεκριμένη Κυριακή δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία, αλλά τον έπεισε η γυναίκα του.

«Ο 26χρονος αναζητούσε όλα τα μωρά. Τα μωρά έκλαιγαν και όσο έκλαιγαν εκείνος τα πυροβολούσε στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής», είπε.

Μία ακόμα γυναίκα, η Φαρίντα Μπράουν που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είπε στο γιο της ότι είδε τον μακελάρη του Τέξας να ανεβοκατεβαίνει τον διάδρομο της εκκλησίας 10 – 15 φορές και να πυροβολεί.

«Πυροβολούσε τους πάντες. Και όταν όλοι σταμάτησαν να κουνιούνται, ο Κέλεϊ περπατούσε ανάμεσα στους διαδρόμους και πυροβολούσε όσους έβλεπε στο πάτωμα» φέρεται να είπε.

Όταν ο Κέλεϊ βγήκε από την εκκλησία τον αντιμετώπισε ο Στίβεν Γουίλφορντ, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com