Ροή ειδήσεων

Κοκκίνου-Μπόγρης: Δείπνο επανσύνδεσης στη Γλυφάδα!

Τα σύννεφα που φέρεται να είχαν απλωθεί τον τελευταίο ένα μήνα, πάνω από την σχέση της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη, διαλύθηκαν οριστικά. Απόδειξη το χθεσινό ρομαντικό δείπνο!
Δεν είναι  η πρώτη φορά που ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια φήμες περί χωρισμού για το ζευγάρι. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος τους, κατά καιρούς έχουν περάσει από διάφορες φάσεις, με καβγαδάκια που κρατάνε λίγες μέρες, όπως συμβαίνει και στα περισσότερα ζευγάρια άλλωστε που είναι χρόνια μαζί!
Μια μικρή κρίση που πέρασαν πρόσφατα η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης, που κατά τα λεγόμενα ατόμου από το περίγυρο της τραγουδίστριας, ανήκει πλέον και παρελθόν!
Δια του λόγου του αληθές, αυτές τις μέρες ο Γιώργος Μπόγρης ταξίδεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία όπου παίζει μπάσκετ τον τελευταίο χρόνο, για να είναι κοντά στην αγαπημένη του και να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο με δόξα και τιμή.
Μάλιστα χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, στο Hama στην Γλυφάδα. Όσοι τους είδαν, μαρτυρούν δυο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους!

Back to top button