ΚΟΛΑΣΗ! Η Εριέττα Κούρκουλου ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Αντελίνα Φαρθακούρη! “ΝΤΡΟΠΗ σας!…Μπούρδες!…Η επιτομή της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ!”

ΟΛΑΣΗ! Η Εριέττα Κούρκουλου ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Αντελίνα Φαρθακούρη! "ΝΤΡΟΠΗ σας!...Μπούρδες!...Η επιτομή της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ!"

ΚΟΛΑΣΗ! Η Εριέττα Κούρκουλου ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Αντελίνα Φαρθακούρη! “ΝΤΡΟΠΗ σας!…Μπούρδες!…Η επιτομή της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ!” Ποιος θα διαβάσει αυτό το κείμενο δεν δεν θα σκεφτεί πόσο ΔΙΚΙΟ έχει η Εριέττα Κύρκουλου; Είναι εκπλκτικό το πως παρουσιαστές, άνθρωποι με δημόσιο λόγο, με πανελλαδική προβολή λένε Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΑ πράγματα με πολύ χαλαρό ύφος, ίδιο με κείνο της απόλυτης ικανοποίησης για την σκέψη που μόλις εξέφρασαν!

Μία απλή, καθημερινή τηλεοπτική σκηνή. Τόσο συνηθισμένη όμως… Ψήνουν παιδάκια, τόσο όμορφα σερβιρισμένα δίπλα στην πρασινάδα. Πουθενά η εικόνα της στιγμής που το ζώο “θυσιάζεται” χωρίς να το ρωτήσει κανείς. Πουθενά, κανείς, δεν βλέπει τις εκφράσεις πανικου, φόβου. Κανείς δεν ακούει τις κραυγές απόγνωσης.

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ: «ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ» – ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ;

Η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να θίξει, να υπογραμμίσει τέτοιες στιγμές. Να υπογραμμίσει την ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ τους την καλυμένη από όμορφα στολισμένα πιάτα.

Δημοσίευσε στον λογαριασμό της απόσπασμα από την εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Δείτε το κείμενο με το οποίο πλαισίωσε το βίντεο από την στιγμή της…μαγειρικής!

 

“Η Επιτομή της Κοροϊδίας

«Πλέον τρώμε συνειδητά … είναι μια πράξη συνειδητή που έχει μέσα τις αξίες μας αξίες την ηθική μας» λέει.

Όχι δεν τρώμε συνειδητά… μετονομάζουμε το ζώο ως κρέας, του αλλάζουμε μορφή για να μην μας θυμίζει το πλάσμα που σκοτώθηκε για να το φάμε και δεν αναφέρουμε ποτέ την διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι να βρεθεί στο πιάτο μας.

Επίσης, η κρεατοφαγία δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες μας, γιατί οι περισσότεροι από εμάς (ακόμα και αυτοί που τρώνε ακόμα ζώα), αγαπάμε τα ζώα και πραγματικά ελπίζω να μην αποτελεί δείγμα της ηθικής μας!!

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Στον Alpha είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο, είχαμε κακή σχέση»

«Τα παιδιά πρέπει να έχουν όλη την ενημέρωση ώστε να μπορούν να διαλέξουν σωστά»

Τα παιδιά δεν έχουν καμία ενημέρωση. Στα παιδιά λέμε ψέματα όταν μας ρωτούν από που προέρχεται το φαγητό τους και τα προφυλάσσουμε από εικόνες σφαγής, για να μην μάθουν την αλήθεια και σταματήσουν να τρώνε κρέας. Τα παιδιά δεν έχουν ούτε ενημέρωση, ούτε δικαίωμα επιλογής.

Εμένα δεν με ενημέρωσε κανείς για τον συστηματικό βασανισμό που κρύβεται πίσω από το μπιφτέκι μου, ούτε με ρώτησε κανείς αν ήθελα να σκοτώσει κάποιος ένα αθώο πλάσμα για να το φάω. Αντιθέτως, με έμαθαν να μην τα σκέφτομαι όλα τόσο πολύ και να σταματήσω να αμφισβητώ το κατεστημένο.

«Για όλους εσάς που επιλέγετε να τρώτε κρέας, να το σέβεστε… τι όμορφο αυτό που είπε»

Ναι είναι πανέμορφο! Να σεβόμαστε το κρέας, αλλά προς θεού, όχι το ζώο!!! Το ζώο το ξεχνάμε… το ζώο μεταμορφώνεται σε προϊόν και η δική μας υποχρέωση τελειώνει με τον σεβασμό στο προϊόν αυτό.

«Δεν είναι κακό να τρώμε κρέας, Αλλά να το σεβόμαστε μέχρι το τελευταίο κομμάτι που μας δίνει αυτό το ζώο.»

Τι ωραίο παραμύθι! Μας «έδωσε» λέει το ζώο την ζωή του… το σκέφτηκε καλά και τελικά αποφάσισε ότι αξίζει να πεθάνει για να μας χαρίσει 10 λεπτά απόλαυσης.. το γλυκούλι!

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα;»

Όποιος έχει δει εικόνες σφαγής, ξέρει ότι τα ζώα αυτά παλεύουν με όλη τους την δύναμη να μείνουν ζωντανά. Έχει δει τον φόβο στα μάτια τους και έχει ακούσει τις κραυγές τους. Τα ζώα δεν μας έδωσαν ΤΙΠΟΤΑ. Εμείς τους τα παίρνουμε όλα… και όταν δεν έχει μείνει τίποτε άλλο, τους παίρνουμε και την ζωή.

Ντροπή σας που έχετε την δύναμη να επηρεάσετε τόσο κόσμο και αραδιάζετε τέτοιες μπούρδες!

ΚΟΛΑΣΗ! Η Εριέττα Κούρκουλου ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Αντελίνα Φαρθακούρη! "ΝΤΡΟΠΗ σας!...Μπούρδες!...Η επιτομή της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ!"ΚΟΛΑΣΗ! Η Εριέττα Κούρκουλου ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Αντελίνα Φαρθακούρη! "ΝΤΡΟΠΗ σας!...Μπούρδες!...Η επιτομή της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ!"ΚΟΛΑΣΗ! Η Εριέττα Κούρκουλου ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Αντελίνα Φαρθακούρη! "ΝΤΡΟΠΗ σας!...Μπούρδες!...Η επιτομή της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ!"

Leave a comment

Your email address will not be published.