ΔημοφιλήΤV νέα

ΚΟΛΑΣΗ με Νομικού – Λιάγκα: Ο Αντ1 σαν τη ΧΗΡΑ στο ΚΡΕΒΒΑΤΙ, «ΑΠΕΙΛΕΙ»

O Ant1 ανακοινώνει μέσω του «Έθνους»; Γιατί αφήνει τέτοιες πληροφορίες και γιατί δεν διαψεύδει;
Το ότι θα έφευγε ο Λιάγκας δεν χρειαζόταν να μας το πουν. Το οτι όμως δεν θέλουν και τη Δούκισσα Νομικού και της ανακοινώνουν μέσω εφημερίδας, δεν το περιμέναμε. Είναι υποχρεωμένο το κανάλι να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει δημοσιεύματα. Αλλιώς θεωρείται εκ του πονηρού ότι αφήνει να κάνει κύκλο! Απλά πράγματα, τύπου, 1+1…

Διαβάστε:

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για την νέα τηλεοπτική σεζόν και όπως όλα δείχνουν οι δυο παρουσιαστές δεν συγκαταλέγονται σε αυτόν. Ο βασικός κορμός του προγράμματος στην off peak ζώνη παραμένει ως έχει με ελάχιστες διαφοροποιήσεις., ενώ στην prime time το κανάλι θα επενδύσει στην μυθοπλασία….(μη του φύγει κανάς πόντος μόνο).

Τα περισσότερα συμβόλαια με προοπτική ανανέωσης ενός ακόμη χρόνου θα ανανεωθούν, όχι όμως για Λιάγκα και Νομικού, οι οποίοι ολοκληρώνουν με τα τρέχοντα δεδομένα στις αρχές του καλοκαιριού. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο πρότζεκτ για να προταθεί στον παρουσιαστή και στην παρουσιάστρια.

Μέχρι το τέλος Μάη, όπως αναφέρει το tv έθνος, θα ανακοινωθεί στους δύο παρουσιαστές η αποδέσμευσή τους από τον σταθμό, αφού δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ρήτρας των συμβολαίων τους, που τους δεσμεύει για ακόμη έναν χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button