Hit enter after type your search item

ΚΟΛΑΣΗ! Ο Γκουντάρας “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” την Μενεγάκη! Δες το ΒΙΝΤΕΟ! Ο π΄ρωην και επί χρόνια συνεργάτης είναι εκείνος που ΤΡΑΒΑΕΙ την ΚΟΥΡΤΙΝΑ. Εκείνη την κουρτίνα που κάλυπτε επιμελώς και με σθένος μπόλικο την οποιαδήποτε αναφορά σ’ αυτό που πονάει! Τα νούμερα τηλεθέασης! Πως κατάφερνε η Ελένη Μενεγάκη να μην γίνεται καμία κουβέντα ενώ ζούσε ένα διαρκές τηλεβατερλό! Αυτό ίσως έιναι και όλο το ζουμί. Τα άλλα είναι να χανε να λέγαμε και δεν τα λένε και όπως πρέπει τουλάχιστον!

ΚΟΛΑΣΗ! Ο Γκουντάρας “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” την Μενεγάκη! Δες το ΒΙΝΤΕΟ!
ΚΟΛΑΣΗ! Ο Γκουντάρας “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” την Μενεγάκη! Δες το ΒΙΝΤΕΟ!

Η πραγματικότητα της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη, είναι πολύ απλή,…αν παρατηρείς βεβαίως! Δηλαδή: Τόσα χρόνια, η Ελένη έχει αποχτήσει τις διασυνδέσεις στις διαφημιστικές αλλά και με τις ίδιες τις εταιρείες. Αυτό κυρίως! Τόσα χρόνια, μιλάει με την…πηγή της διαφήμισης. Το ίνσταγκραμ μόνο του δεν φτάνει. Γιατί και στο ίνσταγκραμ,πως συστήνεσαι;  Λες, “είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο”. Πρέπει να έχει εκπομπή η Ελένη για να τα παίρνει χοντρά από το ίσνταγκραμ!

ΜΑΥΡΟ καλοκαίρι για τη Μενεγάκη! Εκείνη ΕΔΩ, ο Μάκης στην Άνδρο με την ΠΡΩΗΝ του!

Ήδη θα έπεσαν πάρα πολύ οι μετοχές της με την τηλεοπτική της απουσία. Πρέπει να γυρίσει για να τα παίρνει! Έχοντας λοιπόν τις επαφές με την πηγή περισσότερο από το ίδιο το κανάλι, αναλαμβάνει να τους φέρει άμεσα τα χρήματα που θα συμφωνήσει.

Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Καινούργιου! Τηλεοπτικό Reunion

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με χρυσό συμβόλαιο

Άρα, τους τα πηγαίνει η ίδια πρώτα και έτσι αγοράζει στην ουσία τον τηλεοπτικό χρόνο! Τόσο απλά!

Εντάξει, ούτε η Σκορδά να έγραφε το άρθρο που διαβάζετε, αλλά είναι ακριβώς το πως εμείς έχουμε εκτιμήσει την τηλεοπτική …μεγάλη πορεία της …βασίλισσας!

Σαφώς την βλέπουμε με άλλο μάτι. Επειδή είμαστε σίγουροι πως ούτε από…θυμό, ούτε από γλύψιμο έχουμε λόγους να λέμε αυτά που γράφονται συνήθως!

Γρηγόρης Γκουντάρας βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βλέπουμε καλά νούμερα για παράδειγμα, θα το υπογραμμίσουμε. Βλέπουμε χάλια νούμερα; Το ίδιο!

Τώρα, πως εδώ και χρόνια τα μέτρια έως τραγικά νούμερα τηλεθέασης, συνοδεύονται από κείμενα θριάμβου, αυτό είναι κάτι που πάντα καταλαβαίναμε, αλλά ποτέ δεν υιοθετούσαμε!

Η αποκάλυψη για το καινούριο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της ΝΤΡΟΠΗΣ! Δεν την θέλει το Mega. Τους “ΔΙΝΕΙ” χρήματα για να την ΠΑΡΟΥΝ!!!Δυστυχώς, δεν βγήκαμε λάθος σε όσα γράφαμε εδώ και χρόνια.

Όπως για το ότι δεν έκανε νούμερα. Το επιβεβαίωσε ο επί χρόνια στενός συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας σήμερα! Γράφαμε πριν δυο χρόνια πως δεν την θέλει ο Alpha και την σταματάει! Έτσι ακριβώς έγινε!

Γρηγόρης Γκουντάρας

Το κατάλαβε κανείς σήμερα πως έλεγαν άλλα ντ’ άλλων; Μάλλον όχι! Ενώ ανακοινώνουν την είδηση πως η Μενεγάκη ακολουθώντας μοντέλο εκπομπής Πετρετζίκη και εφαρμοζοντας την ιδέα του, πηγαίνει με τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της έτοιμους και ουσιαστικά, αγοράζει τηλεοπτικό χρόνο στο Mega, το…έχασαν τελείως το ζουμί και η κουβέντα πήγε σε δεύτερης σημασίας πράγματα.

Δηλαδή, ξαναλέμε, η Ελένη Μενεγάκη, πηγαίνει ζεστό χρήμα στο Mega για να πάρει εκπομπή!

Μοιάζουν όμως να μην ξέρουν τι ανακοινώνουν στα κανάλια αυτή τη στιγμή.

“Συνήθεια είναι η Ελένη” είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου επιβεβαιώνοντας τις καλές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη εδώ και χρόνια.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η THROWBACK ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Μέχρι και το σύμφωνο συμβίωσης της με τον Μάκη Παντζόπουλο είχε πριν έξι χρόνια και το δημοσίευσε. Λέτε να της το προμηθεύσαμε εμείς;

Την ίδια ώρα σήμερα που ο Γρηγόρης Κουντάρας ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ μαρτυρόντας πως όταν η Μενεγάκη έφυγε από τον Αντέννα και πήγε στον Alpha έκανε μονοψήφια. Τότε είπε ο Γρηγόρης, δεν φεύγαμε. Μέναμε μέχρι τα μεσάνυχτα για να βρούμε τι θα πάιξουμε για να ανέβει η εκπομπή!

Ο ίδιος άνθρωπος λοιπόν σήμερα ξεκίνησε με το επιχείρημα αυτό, για να πει ότι τώρα που θα επιστρέψει η Ελένη Μεναγάκη, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για κέινη και όχι τόσο εύκολα όσο έλεγε η Γεωργακοπούλου και κάποιοι άλλοι στο πάνελ.

Λέτε να το δώσαμε εμείς; Εντάξει παιδιά.

Καλά να είμαστε όλοι και θα διαπιστώσετε το βατερλό της Ελένης Μενεγάκη. Εκείνο που συνέβει πάμπολλες φορές αλλά δεν πήρε έκταση ή κουκουλωνόταν για διάφορους λόγους, με διάφορους τρόπους!

Θα γυρίσει και αυτή την φορά δεν θα μπορέσει να κρύψει την απόλυτη καταστροφή στα νούμερα τηλεθέασης.

Ελένη Μενεγάκη: Πέρα βρέχει για την Ελένη…

Η Ελένη Μενεγάκη εξασφαλίζει με μία επιστροφή που δεν είχε κανέναν – παρά μόνο ψυχολογικό  πιστεύουμε – να κάνει, να υπενθυμίσει πόσο δεν φέρνει τηλεθέαση. Αυτή την φορά θα αποχωρήσει όπως αποχώρησε και η Κορομηλά και ο Μικρούτσικος.

Είχε η Ελένη την ευκαιρία να αποχωρήσει …βασίλισσα. Τώρα θ’ αποχωρήσει με πολλά χρήματα και πολύ …ντροπή!

Διαβάστε τι ειπώθηκε σήμερα στο Open:
Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open το πρωί της Τρίτης (31/03) είχε όλες τις λεπτομέρειες για τις επαφές που έχει κάνει η παρουσιάστρια με το MEGA.

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε: «Η συζήτηση γίνεται με ανώτερα στελέχη της ιδιοκτησίας και τις τελευταίες μέρες γίνεται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη.

Το συμβόλαιο είναι για για δύο έτη τουλάχιστον. Ακόμα δεν έχει υπογραφεί αλλά υπάρχει σκέψη για το 2+2.

Eλένη Μενεγάκη: Την πήρε ο ύπνος στον κήπο του σπιτιού της

Είναι το συμβόλαιο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA.

Τετραετές, δηλ. 2+2. Ακόμα δεν υπάρχει υπογραφή και εκκρεμεί η ζώνη.

Δηλαδή αν θα είναι πρωί ή αν θα είναι μεσημέρι. Αυτό που οι δικές μου πήγες λένε είναι ότι θα πάει για τη μεσημεριανή ζώνη».

Τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που είπε: «H επιθυμία της Eλένης είναι ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και θέλει να ξαναπάει στο μεσημέρι – στο μία τέσσερις – αυτό δηλαδή που έκανε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον ALPHA».

Η Έλενα Πολυκάπρου ανέφερε ότι αν και η Ελένη Μενεγάκη έχει συνηθίσει τον κόσμο να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη, αυτή τη φορά οι συζητήσεις είναι για έναρξη τον μήνα Σεπτέμβρη.

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της για την Ελεονώρα Μελέτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εκπομπή θα έχει πολύ ιδιαίτερη ενότητα μαγειρικής. Μάλιστα – όπως είπε η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» – η Ελένη Μενεγάκη κάνει χορηγούμενα βιντεάκια μαγειρικής στο Instagram, όπου μαγειρεύει η ίδια.

«Αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση μόνο Πετρετζίκης έχει τόσους χορηγούς με μαγειρικές τοποθετήσεις.

Η Ελένη, είτε η ίδια είτε με κάποιον σεφ θα έχει ενότητα μαγειρικής ώστε να μπορούν και οι χορηγοί να βρουν τοποθέτηση».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα είναι μία αμιγώς γυναικεία εκπομπή, με στήλες ομορφιάς και μόδας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :