Μαγιό Σκορδά , Μενεγάκη Βανδή, έχω, Αραβανή έχω, Νομικού έχω, Σπυροπούλου έχω, Χρουσαλά έχω!…Καινούργιου, έχω από λάθος μου!

2
Κολλημένος με τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στα μαγιό Σκορδά Μενεγάκη, έχω, Βανδή, έχω, Αραβανή έχω, Νομικού έχω, Σπυροπούλου έχω, Χρουσαλά έχω! …Καινούργιου, έχω από λάθος μου! Ας δείξουμε και λίγο Νάργες με Μουρούτσο μιας και είναι λίγο στην επικαιρότητα και είναι και πιο σπάνιες οι φωτό τους με μαγιό. Δεν έχει καμία σχέση η…διασημότητα τους με των κυρίων που αναφέραμε στον τίτλο.

Η Κατερίνα Καινούργιυ είναι εκείνη που αν συγκρίνεις τη σημερινή της εικόνα με παλιές φωτό, έχει κάνει τις περισσότερες επεμβάσεις. Από μακριά βλέπεις μία ζωγραφιά!

Η Φουρέιρα πριν τις τελευταίες πλαστικές.

Τα είχαν πολύ περισσότερο καιρό. όχι τότε που έσκασε η είδηση.

Η Ελένη πριν χ΄ρονια απέκτησε άλλο στηθος. Όπως διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες, δεν πρέπει να μεινε μόνο εκεί…

Η Αραβανή έχει κάνει πλαστικές; Παρατηρήσαμε στις φωτό τις παλιότερες, διαφορά στο στήθος και στη…μύτη!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος στο άρθρο

    Το σκόρδο με μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι ήταν ότι πρέπει για να το γλυστρίσεις ωραία με άνεση και δείχνει να το χει και ξυρισμένο την κόβω να της αρέσει πολύ στα 4

  2. ανωνυμη στο άρθρο

    Ελα παρε παρε λεμεεεεε…..ο μανωλακης ο γλυκας τωρα στη γειτονια σας….
    Με το κιλο η προσφορα ή με το κομματι ρε μανωλη;
    Αν κ μερες που ναι θα προτιμουσαμε προσφορα γαλοπουλας κανενα μπουτι γουρουνοπουλο….κατιτις τετοιο βρε παιδι χαχαχαχα