Κωνσταντίνα Μπεκιάρη νέα αρχή! “Παραιτήθηκα! Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες”

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη νέα αρχή! “Παραιτήθηκα! Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες” Να αναφέρουμε ότι η γοητευτική μελαχρινή γυναίκα ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό για 15 περίπου χρόνια, ενώ φωτογραφία του είχε ανεβάσει και στο προφίλ της. Ένα όχι και τόσο ενεργό προφίλ στο Instagram διαθέτει η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Ειδικότερα, το προφίλ της μετρά πολύ λίγες αναρτήσεις, μόλις 18, αλλά αυτό φαίνεται σταδιακά να αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες.

Δέσποινα Βανδή: Το τέλος του γάμου του Βασίλη Μπισμπίκη με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Πιθανός λόγος ενδέχεται να είναι το γεγονός ότι παραιτήθηκε και ενδεχομένως έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της για να ασχοληθεί με τα social media.

Την απόφασή της να εγκαταλείψει την προηγούμενη εργασία της είχε μοιραστεί η ίδια με ένα post της στο Instagram τον Οκτώβρη, εκφράζοντας τη χαρά της που μετά από πολλά χρόνια πήρε πρωινό στο σπίτι της. “Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες…… Παραιτήθηκα!” είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, έκτοτε έχει ανανεωθεί κατά πολύ όπως φαίνεται η διάθεσή της, με την ίδια να απολαμβάνει βόλτες με το αυτοκίνητο και φυσικά οικογενειακές στιγμές με τον γιο της.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σύζυγος του ηθοποιού, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη καταθέτει αγωγή διαζυγίου