Μετά την λιποθυμία της στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί» στον ANT1 και την πτώση της που λαχτάρησε τους συμπαρουσιαστές της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, επέστρεψε στο πλατό χαμογελαστή λέγοντας ότι η λιποθυμία της ο" />

Hit enter after type your search item

Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα: Eπέστρεψε στην εκπομπή μετά τη λιποθυμία στον αέρα! Τι είπε για την αδιαθεσία της

/
/
img

Μετά την λιποθυμία της στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί» στον ANT1 και την πτώση της που λαχτάρησε τους συμπαρουσιαστές της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα, επέστρεψε στο πλατό χαμογελαστή λέγοντας ότι η λιποθυμία της οφείλεται σε χαμηλή πίεση.

Η όμορφη δημοσιογράφος είναι καλά στην υγεία της ενώ πλέον θα υπάρχει πίσω της μια καρέκλα στο πλατό όταν είναι όρθια για να ξεκουράζεται όταν χρειαστεί!

«Ήρθα! Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουράστηκα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματά σας και που με προσέξατε τόσο πολύ και με φροντίσατε, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήταν μια… χαμηλή πίεση» είπε η δημοσιογράφος

Δες το βίντο

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :