Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Γιατί να στεναχωρηθώ που έφυγα από την Ελένη Μενεγάκη»;

0

Η θητεία της στην εκπομπή «Ελένη» κράτησε πέντε μήνες. Τι λέει η ίδια ένα χρόνο μετά;
Η περσινή τηλεοπτική χρονιά βρήκε την Κωνσταντίνα Κομμάτα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια από την πρώτη κιόλας μέρα την καλωσόρισε με θερμό τρόπο στην παρέα της.

Ένα χρόνο μετά και μολονότι η θητεία της στην εκπομπή της Μενεγάκη κράτησε πέντε μήνες, εκείνη έχει να θυμάται τα καλύτερα. «Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θαυμάζεις. Ήταν μια όμορφη συνεργασία» εξηγεί στο περιοδικό People, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τη στενοχώρησε η σύντομη παρουσία της στον Alpha. «Γιατί να στενοχωρηθώ; Όχι, ήταν μια συνεργασία που ολοκληρώθηκε κάτω από πολύ ωραίες συνθήκες και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η συμμετοχή μου στην Ελένη ήταν ένα συν στο βιογραφικό μου. Διαφορετικά δεν θα προχωρούσα ποτέ σε μια συνεργασία για την οποία δεν θα αισθανόμουν καλά. Το ότι συνεργάστηκα με τόσο καταξιωμένους ανθρώπους καθιστά αυτή την εμπειρία ένα μεγάλο μάθημα».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com