Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η συγκατοίκηση με τον Γιώργο Σαμαρά και η μεγαλύτερη επιθυμία της

0

Από το φθινόπωρο η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι στο καστ του νέου καθημερινού σίριαλ του Star «Ο Άντρας των Ονείρων μου». Μια συνεργασία που προέκυψε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που βρισκόταν σε περιοδεία με το θίασο της παράστασης Ένα Εξοχικό, Παρακαλώ.

«Το καλοκαίρι δέχτηκα ένα ευχάριστο τηλεφώνημα. Στην πρώτη κιόλας συνάντηση με την παραγωγή της σειράς δώσαμε τα χέρια! Είναι ένα υπέροχο σενάριο με εξαιρετικούς συντελεστές και ειλικρινά το χαρακτήρα της Βίκυς που υποδύομαι τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή». Ο τίτλος της καθημερινής σειράς του Star μου δίνει μια πολύ καλή πάσα, ώστε από τα επαγγελματικά να μεταπηδήσουμε στην προσωπική της ζωή και να τη ρωτήσω αν έχει βρει τον άντρα των ονείρων της. «Η απάντηση που θα σου δώσω είναι απλά πως αισθάνομαι πολύ τυχερή» λέει, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Μολονότι η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη αποφεύγει με ευγένεια να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση κι αν της κάνω. Είναι προφανές πως δεν επιθυμεί να μοιραστεί στιγμές από την προσωπική της ζωή με τον ποδοσφαιριστή, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα τουρκικής ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, επιμένω και της υπενθυμίζω τα δημοσιεύματα που εδώ και λίγους μήνες τους θέλουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. «Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει εδώ και κάποιους μήνες. Δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό. Σίγουρα, όμως, είμαι πολύ ευτυχισμένη με όλες τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή μου» απαντά με περίσσιο ενθουσιασμό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα ρεπορτάζ που έχουν γραφτεί στα sites στο Διαδίκτυο.

Όντως, η ευτυχία της Κωνσταντίνας είναι ζωγραφισμένη τόσο στο πρόσωπό της ‒το χαμόγελο έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά‒ όσο και στα εκφραστικά καταπράσινα μάτια της. Αν και είναι μόλις 25 ετών, ο τρόπος που διαχειρίζεται τη ζωή της σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο δείχνει έναν άνθρωπο προσγειωμένο, που δεν έχει την παραμικρή διάθεση να κομπάσει για το οτιδήποτε. Απεναντίας, διαθέτει μια αξιοσημείωτη συστολή που την κάνει ακόμα πιο γοητευτική και ελκυστική.

Οι λέξεις «γάμος» και «οικογένεια» πόσο ψηλά βρίσκονται στη wish list της; «Η οικογένεια ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή της δικής μου wish list».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com