Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έχω πάθει ανοσία με τα άσχημα σχόλια”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε για να λάβει μέρος στο Just the 2 of us και αναμένεται να τη δούμε σε έναν νέο ρόλο!

Η παρουσιάστρια θα δοκιμαστεί στο τραγούδι, έχοντας στο πλευρό της τον Χρήστο Ζωτιάδη. Η πρεμιέρα του show θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο Open και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προετοιμάζεται για να εντυπωσιάσει!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου και στην εκπομπή “Μεσημέρι #yes”, έκανε γνωστό πως ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής. Αίσθηση προκάλεσε και η ατάκα της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής. Είναι πολύ ωραία. Νομίζω ό,τι κάνεις είναι χρήσιμο, πόσω μάλλον τα μαθήματα φωνητικής και τοποθέτησης, της φωνής που έχει σχέση και με το δικό μου επάγγελμα. Μου είναι πολύ ευχάριστο το μάθημα και βοηθητικό. Δεν πάω γιατί θέλω να γίνω τραγουδίστρια αλλά για να διασκεδάσω. Έχω πάθει ανοσία στα άσχημα σχόλια. Δύσκολα θα με ταράξει πλέον”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση 

Σταματά η κυκλοφορία του περιοδικού People-Το μήνυμα του διευθυντή 

Νίκος Μάνεσης: Παίρνει θέση για τα πλάνα του 2015 που προβλήθηκαν στην εκπομπή του ως τωρινά 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.