Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Grande εμφάνιση στο Ritz στο Παρίσι στην fashion week! [pics]
Στην πιο ρομαντική και διάσημη πόλη του κόσμου, το Παρίσι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η όμορφη Κωνσταντίνα βρέθηκε στο fashion show της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Ειρήνης Αγγελοπούλου που έγινε sto πολυτελές ξενοδοχείο Ritz στο πλαίσιο του fashion week!
Η Κωνσταντίνα φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα της σχεδιάστριας με παγιέτες και φτερά στο μπούστο ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της είχαν φτερά! Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες εκθαμβωτική!
![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Grande εμφάνιση στο Ritz στο Παρίσι στην fashion week! [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/09/konstantina-spuropoulou-grande-emfanisi-sto-ritz-sto-parisi-stin-fashion-week-pics.gif?w=1290&ssl=1)
![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Grande εμφάνιση στο Ritz στο Παρίσι στην fashion week! [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/09/konstantina-spuropoulou-grande-emfanisi-sto-ritz-sto-parisi-stin-fashion-week-pics-1.gif?w=1290&ssl=1)
![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Grande εμφάνιση στο Ritz στο Παρίσι στην fashion week! [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/09/konstantina-spuropoulou-grande-emfanisi-sto-ritz-sto-parisi-stin-fashion-week-pics-2.gif?w=1290&ssl=1)
![Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Grande εμφάνιση στο Ritz στο Παρίσι στην fashion week! [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/09/konstantina-spuropoulou-grande-emfanisi-sto-ritz-sto-parisi-stin-fashion-week-pics-3.gif?w=1290&ssl=1)
Πώς σου φάνηκε η εμφάνισή της;
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
