Hit enter after type your search item

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου, σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με πολλά προβλήματα υγείας. Νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος – Αγκαλιά στη χιονισμένη Πράγα

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αγαπούσε πολύ το γυναικείο φύλο. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Alpha τόνιζε πάντα πως οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του διαδραμάτισαν σπουδαίο ρόλο. «Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του.

Η Φρίντα Κοντομηνά

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της μετέπειτα συζύγου του Φρίντας. Μαζί αποκτούν μία κόρη, τη Μαρία, η οποία σήμερα έχει δύο παιδιά, που απέκτησε με τον σύζυγό της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Με τη Φρίντα Κοντομηνά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 1
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 1

Η Μαίρη και ο δεύτερος γάμος

Καιρό μετά τον χωρισμό τους, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η Μαίρη ήταν η γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε για πολύ.

Νικολέτα Ράλλη: Οι “ΓΛΕΙΦΤΕΣ, οι ΣΧΕΣΕΙΣ με ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”!

Ο τρίτος γάμος που δεν έγινε ποτέ…

Μετά το δεύτερο διαζύγιο, ένα πρόβλημα υγείας τον οδηγεί στη γνωριμία με την φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου. Σε πολύ σύντομο διάστημα, όπως έγινε τότε γνωστό, συγκατοικούν. Και ενώ όλοι περιμένουν έναν τρίτο γάμο για τον επιχειρηματία, το ζευγάρι χωρίζει αιφνιδίως το 2006, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Η Τζίνα Ξανθάκη

Ακολουθεί η Τζίνα Ξανθάκη, η Κρητικιά που ασχολούνταν με το real estate. Τότε και πάλι, πολλοί έκαναν λόγο για έναν επικείμενο γάμο του Δημήτρη Κοντομηνά, ωστόσο ο ίδιος τους διέψευσε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Πάνε για ΓΑΜΟ και δεν το κρύβουν

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 2
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 2

Η πολυσυζητημένη σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ήταν Οκτώβριος του 2012, όταν η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στην ομάδα της εκπομπής της ένα νεαρό ξανθό κορίτσι με καταγωγή από τη Ρόδο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει την εμφάνισή της στην τηλεόραση, παίρνοντας τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε το 2013, σε μια θεατρική παράσταση. Ανάμεσα στο ζευγάρι είχε καθίσει η Ελένη Μενεγάκη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταπηδά στην ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου και στο «Μες στην καλή χαρά». Ακολουθούν κοινές διακοπές με τον ισχυρό άντρα του Alpha, όπου οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 3
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Δημήτρης Κοντομηνάς και ΟΛΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 3

Έναν χρόνο μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Οι κοινές εμφανίσεις συνεχίζονται. Μετά από δύο χρόνια, Δημήτρης Κοντομηνάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίζουν, με μία άλλη ξανθιά να μπαίνει στη ζωή του καναλάρχη.

Η τελευταία σύντροφος, Λόρι Χόλκομπ

Η Λόρι Χολκόμπρ 56 ετών τότε, ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου με μία κόρη θα μείνει στη ζωή του επιχειρηματία για τρία χρόνια. Η πρώτη κοινή εμφάνισή τους έγινε στην Αίγλη Ζαππείου, ενώ ακολουθούν συχνές έξοδοι.

«Οι Έλληνες είναι απίστευτα φιλικοί, έτοιμοι να σε βοηθήσουν και επειδή δεν μιλάω ελληνικά, οι άνθρωποι μου μιλούν Αγγλικά, χωρίς να είναι ανήσυχοι ή ταραγμένοι που δεν μιλάω ελληνικά. Προσπαθώ, κάνω μαθήματα. Όλα είναι υπέροχα, ο καιρός είναι υπέροχος, όλοι είναι φιλικοί, το απολαμβάνω… Η οικογένειά μου είναι στην Αμερική… Έχω μια κόρη, τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου… Δεν μπορώ να επιλέξω, είναι υπέροχα εδώ, αλλά φυσικά μου λείπει και η Αμερική…» είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ελλάδα.

Οι δύο μεγάλες αδυναμίες του, η κόρη και η αδερφή του

Παρά τις πολλές γυναίκες που μπήκαν στη ζωή του και ο Δημήτρης Κοντομηνάς τις φρόντισε ως γνήσιος bon viveur, οι δύο μεγαλύτερες λατρείες του υπήρξαν η μονάκριβη κόρη του, Μαρία και η αδερφή του, Κίττη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
%d bloggers like this: