Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή της επιστροφή της στον ΣΚΑΙ, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών και τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ αποκάλυψε το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Έπαιξε ρόλο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις πιο υγιεινές συνήθειες που υιοθέτησες;

Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που περνάτε πολύ χρόνο μαζί και του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική, αυτό βοηθάει. Ο Βασίλης γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του, είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Έτσι, ακόμα και αν εγώ ήθελα να κάνω μια ατασθαλία, βλέποντάς τον φρέναρα!

Πόσα κιλά έχεις χάσει; Είσαι σε φάση που ζυγίζεσαι τακτικά για να παρακολουθείς το βάρος σου;

Ζυγίζομαι. Προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Επειδή έκανα αγώνα για να φτάσω μέχρι εδώ, θέλω να το ελέγχω. Έχω χάσει συνολικά 11 κιλά και τώρα είμαι 60. Επειδή έγινε σταδιακά, το συνειδητοποιώ μόνο όταν βλέπω παλιά βίντεο. Χαίρομαι γιατί αυτό το διάστημα έχω αλλάξει τελείως και τον τρόπο που μαγειρεύω, διαπίστωσα μάλιστα πως για κάποια πράγματα είχα εσφαλμένη εικόνα, για το τι είναι ελαφρύ και υγιεινό. Πλέον διαβάζω πολύ γύρω από το θέμα της διατροφής.

Στην καραντίνα γνωριστήκατε με τον Βασίλη;

Κοινωνικά γνωριζόμασταν εδώ και χρόνια. Πέρσι το καλοκαίρι όμως ήρθαμε πιο κοντά, ήταν στο διάλειμμα ανάμεσα στα lockdown.

Πρώτη φορά μιλάς τόσο ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή δημοσίως, μοιράζεσαι κοινές στιγμές στα σόσιαλ. Παλιότερα δεν επιθυμούσες να αναφέρεσαι στα προσωπικά σου.

Παλιότερα ναι, δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιώ. Δεν το ένιωθα. Τώρα όμως αισθάνομαι διαφορετικά, οπότε το εξωτερικεύω. Μου βγαίνει αυθόρμητα και είναι αληθινό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Βασίλης γνώρισε και τους γονείς σου. Αυτό για σένα πρέπει να είναι ένα σημαντικό βήμα, σωστά;

Ναι, γνώρισε τους γονείς μου. Λογικό δεν είναι; Είμαστε μαζί καιρό.

Υπάρχουν και ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί αλλά δεν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Και ταξιδέψατε μαζί στη Ρόδο για να συμβεί.

Για μένα, τις δικές μου αξίες και τις δικές μου αρχές, ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά. Πήγαμε μαζί στη Ρόδο, τον τόπο μου, και ήταν επόμενο πως θα γνώριζε την οικογένειά μου, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι περισσότερο αυτό. Στη ζωή δεν ξέρω αν βιάζομαι ή όχι, αλλά πηγαίνω με τη ροή. Πάω όπου με πάει. Και στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενη και ήρεμη.

Τι σε κέρδισε στον Βασίλη;

Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο ένα, είναι ένας συνδυασμός. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ενώ ο ίδιος είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και κινείται σε εντελώς διαφορετικό χώρο επαγγελματικά, καταλαβαίνει πως είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάτι όμορφο που συμβαίνει στη ζωή μου θέλω να το μοιραστώ.

Νιώθεις πως είσαι πιο κοντά σε μια οικογενειακή συνθήκη ζωής, δεδομένου πως είσαι σε μια σταθερή, ευτυχισμένη σχέση;

Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου και το φαντάζεσαι από μόνη σου σίγουρα είναι κάτι πιο μακρινό. Όταν υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου και είσαι σε μια σχέση που περνάς καλά, σίγουρα είναι κάτι πιο κοντινό.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

freegossip.gr