Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Η σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πάει σε… γάμο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Η σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πάει σε... γάμο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Η σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πάει σε… γάμο Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σχεδόν έναν χρόνο και είναι αχώριστοι!

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάηκε το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Το ζευγάρι συγκατοικεί στα νότια προάστια και είναι full in love! Κάνουν μαζί γυμναστική, βόλτες με τα ποδήλατα ή περπατώντας και μοιράζονται συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια στη Γλυφάδα με το ιδανικό street style

Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επίσημα στον ΣΚΑΪ

Η παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν παντρεύεται με εκείνη να απαντά:

«Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης. Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε».

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ! Μπορεί στην καραντίνα οι περισσότεροι να «έβαλαν» κιλά, αλλά εκείνη κατάφερε να χάσει 11 κιλά μιας και έβαλε στη ζωή της την υγιεινή διατροφή, αλλά και τη γυμναστική.Τον έρωτα βρήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μάτια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Η ξανθιά παρουσιάστρια που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο μουσικό show, “Just the 2of us” και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 μήνα περίπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και όσα αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού στις δημοσιογράφους Κορίνα Μανταγάρη και Νίκη Κώτσου, οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετά χρόνια ωστόσο μέχρι πρόσφατα, μεταξύ τους δεν είχε υπάρξει τίποτα ερωτικό.

«Κάτι Ξαναψήνεται»: Το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η σπίθα άναψε όταν μετά την καραντίνα, βρέθηκαν να γυμνάζονται στο ίδιο γυμναστήριο με τον επιχειρηματία να εκδηλώνει για πρώτη φορά εκεί το ενδιαφέρον του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η όμορφη παρουσιάστρια έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του αγαπημένου της στη Γλυφάδα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Η σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πάει σε... γάμο

Δημοσιεύθηκε την