Hit enter after type your search item

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (τέως): Η ΣΤΕΨΗ από τον Κοντομηνά και η Πανελλαδική ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ στην πιο ευαίσθητη περίοδο της! Θα μπορούσες να το πεις “άνανδρο” Και θα μπορούσες να το πεις έτσι, επειδή, αν δεν θέλεις να μοιάζεις σε κείνον που κράζεις, καλό θα ήταν να μην τον χτυπάς λίγο πριν τον τοκετό!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είχες όλον τον χρόνο να το κάνεις. Κι όμως! Ποτέ κανείς δεν κατέκρινε τόσο αυστηρά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ οι πάμπολες μαρτυρίες για την κατάχρηση εξουσίας στον Alpha την περίοδο της…βασιλείας της, τους έδιναν πολλά “ελαφρυντικά” για να το κάνουν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! ''Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη Μενεγάκη''
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! ”Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη Μενεγάκη”

Είναι ανεξήγητο, το γιατί τώρα! Γιατί τόσο έντονα;

Πως συστρατεύτηκαν όλοι αυτοί οι άγιοι άνθρωποι, που το μόνο που κάνουν από τηλεόρασης, είναι να διακυρήτουν τον λόγο του θεού, της κατανόησης και της αγάπης; Όλοι αυτοί οι πανελατζήδες (Ελληνική τηλεοπτική εφεύρεση καθαρά, χωρίς αντικείμενο, χωρίς έργο, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς κόπο, παρά μόνο το αυθαίρετο δικαίωμα που κακώς τους επιτρέπουν, εδώ και χρόνια: Να ΚΡΙΝΟΥΝ!

 

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που κρίνουν; Τι δοευλειά έχουν κάνει στην ζωή τους; Πόσα ρεπορτάζ; Κυρίως, γιατί δεν γεμίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο με κάτι δικής τους παραγωγής, αντί να κάνουν το ευτελέστερο και ευκολότερο;

Κατακρίνουν λοιπόν την Σπυροπούλου!

Τώρα που παντρεύτηκε, τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδί! Και την κράζουν ποιοι; Οι…τηλεοπτικά αναμάρτητοι;

Ε, ρε και να πιάσουμε αυτή την κουβέντα για την ιστορία τους καθάνα χωριστά! Μητέρα Τερέζα θα φαντάζει η Κωνσταντίνα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κοντομηνας! Η πολυσυζητημένη σχέση τους

Φυσικά και δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός! Ούτε τον λόγο βρίσκω, ούτε αιτία έχω για να το κάνω! Είναι όμως το λιγότερο, κουραστικό μπορείς να το πεις – για να μην πω και χυδαίο, το ότι όλοι που μιλούν στην τηλεόραση αυτή την στιγμή, έχουν λόγο, ακριβώς επειδή επιτίθονται σε κάποιος καθημερινά.

 

Επειδή τους κρίνουν καθημερινά. Οι μισοί τους άλλους μισούς και ο ένας τον άλλο. Νομίζεις πως αν δεν κράξουν, θ’ απολυθούν!

Νομίζεις πως αν δεν περάσουν από σαράντα κύματα κάποιον, δεν έχουν και λόγο να υπάρχουν στο γυαλί. Φυσικά το να ψάξεις να βρεις και πεις κάτι καλό, είναι από δύσκολο έως σπανιότατο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρώτον επειδή δεν θέλεις, επειδή είναι πιοπ εύκολο το να ξινίζεις για όλα, επειδή έτσι κι αλλιώς το καλό σπανίζει!

 

Αλλά η παριμοία “είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα” είναι η σφραγίδα του ποια είναι όχι μόνο η τηλεόραση που βλέπουμε, αλλά το χάλι που είναι και το σκηνικό της ζωής που ζούμε!

Γιοκ οι καθρέπτες για να δει ο καθένας την καμπούρα του! Είναι κάτι που αποφεύγει μετά βλελλυγμίας κάθε παρουσιάστρια η πανελατζής!

Η κορυφή του σκατόβουνου όμως είναι ότι όταν ανοίγεις την τηλεόραση δεν βλέπεις άλλους από…δικαστές.

Και τι ωραία που την…βρίσκουν να “σφάζουν” προσωπικότητες. Μην τολμήσει όμως κανείς να γΡάψει ή να πει γι αυτούς, οτιδήποτε άλλο εκτός από…τρισάγιο! Την έβαψε!

Επικαλούνται τον πατέρα τους την μητέρα τους που θα συγχιστούν με όσα ακούνε για το παιδί τους! Μόνο που το παιδί τους επιδίωξε και εξακολουθεί με μανία την δημόσια έκθεση και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις! Αν πήγαινε για το…απλό μεροκάματο, ουδείς θα έπαινε στο στόμα το παιδί τους! Με σαθρά, σαχλά και ανόητα επιχειρήματα, καταχρώνται τον τηλεοπτικό αέρα που τους δόθηκε και φυσικά, δεκάρα δεν δίνουν για τους γονείς εκείνων που σχολιάζουν – έτσι το λένε – στην εκπομπή τους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ελένη Μενεγάκη! 10 χρονια μετα την ΚΟΝΤΡΑ τους ΜΑΖΙ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ελένη Μενεγάκη! 10 χρονια μετα την ΚΟΝΤΡΑ τους ΜΑΖΙ

 

Όσο διαφωνούν για παράδειγμα με κείνον που έδωσε την εξουσία στην Κατερίνα Σπυροπούλου, άλλο τόσο, δεν αναρωτιούνται τι έκαναν εκείνοι για να έχουν αυτή την στιγμή παρόμοια εξουσία;

Πως βρέθηκαν άραγε όλοι αυτοί στην τηλεόραση; Πολύ θα ήθελα ν’ ακούσω από τους ίδιους την δική τους αληθινή πορεία προς αυτό που εκείνοι θεωρούν…επιτυχία!

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :