Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Την καθημερινότητά της πολλοί θα τη ζήλευαν… Γυμναστήριο, ψώνια, ταξίδια, βόλτες
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Την καθημερινότητά της πολλοί θα τη ζήλευαν… Γυμναστήριο, ψώνια, ταξίδια, βόλτες Την καθημερινότητά της πολλοί θα τη ζήλευαν… Γυμναστήριο, ψώνια, ταξίδια, βόλτες Είναι νέα, ωραία και το ξαφνικό πέρασμά της στην τηλεόραση έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως! Ωστόσο εκείνη δεν πτοείται και κάνει τα… δικά της τόσο στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” όσο και στην προσωπική της ζωή.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η super κόντρα με την Κατερίνα Καραβάτου
Την καθημερινότητά της πολλοί θα τη ζήλευαν… Γυμναστήριο, ψώνια, ταξίδια, βόλτες με τον – ομολογουμένως πανέμορφο – Bruno… Δύσκολα τα καταφέρνει όλα αυτά κανείς τόσο γρήγορα. Σε μία από αυτές τις βόλτες την πετύχαμε το Σαββατοκύριακο στην ηλιόλουστη Γλυφάδα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! ”Ημουν 21 και προσπαθούσα πάρα πολύ για ΠΑΙΔΙ και γάμο.”
Η Κωνσταντίνα φόρεσε τα chanel αθλητικά της παπούτσια, το φουτεράκι της και έκανε τους περιπάτους της, στους δρόμους των νοτίων προαστίων, με μια φίλη της και τον σκύλο της!
Κατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρώην και σχέση σήμερα! ”Κατερίνα επιτέλους, σταμάτα”
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
