Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύψος κιλά για ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύψος κιλά για ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ Μιλώντας για πειθαρχία, πρόσφατα είδα στο Instagram ότι έφτασες τα 59 κιλά. Πώς γίνεται αυτό ενώ δοκιμάζεις συνεχώς πιάτα στην εκπομπή;

Κάνω τη δίαιτα του «Κάτι ξαναψήνεται». Εχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει.

ΚΡΑΤΗΣΟΥ! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ επίδειξη ΠΛΟΥΤΟΥ και ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ της Queen Dina στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά;

Συμβουλές δεν δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ενα κακό γεύμα δεν θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Εχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι.

Παναγιώτα Βλαντή για Φιλλιπίδη, Σπυρόπουλου! Πρέπει ν’απομονωθούν!

Πήγες σε ειδικό;

Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ηθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος: Το test εγκυμοσύνης και η επιθυμία για παιδί

Η σχέση σου με τη μαγειρική ποια είναι;

Πολύ καλή! Ειδικά φέτος παίρνω πολλές συμβουλές και τις εφαρμόζω. Παίρνω συνταγές, μυστικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύψος κιλά για ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ