Hit enter after type your search item
img

Κωνσταντίνος Αγγελίδης ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Δεν ευθύνεται για το τροχαίο!

/
/
/
video

Κωνσταντίνος Αγγελίδης ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Δεν ευθύνεται για το τροχαίο! Μια απόφαση-σταθμός για τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα ήταν αυτή που πήρε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για την υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, καθώς καταρρίφθηκε ο κανόνας που θέλει τον οδηγό που πέφτει πίσω από ένα όχημα να ευθύνεται κατ’ αποκλειστικότητα για το αποτέλεσμα της σύγκρουσης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ – ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΧΗΣ

Τα στοιχεία της έρευνας που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο από την πλευρά του νομικού εκπροσώπου του παρουσιαστή, τα οποία προέκυψαν από τη χρήση των πιο σύγχρονων μέσων απεικόνισης κυκλοφορίας, δικαίωσαν τον Αγγελίδη υποχρεώνοντας τον οδηγό του λεωφορείου, την ΟΣΥ και την ασφαλιστική τους εταιρεία να καταβάλουν χρηματική αποζημίωση ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη.

Για πρώτη φορά σχεδιάγραμμα αποκαλύπτει ακριβώς την τραγική στιγμή από την οποία ο Αγγελίδης απέκτησε παραπληγία της τάξεως του 85 με 90%.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Συγκλονίζει ο δικηγόρος του: Θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του

Από το τρακάρισμα που σημειώθηκε στις 06.30 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου 2017 επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας και όταν ο παρουσιαστής έπεσε με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του πίσω από το λεωφορείο τύπου φυσαρμόνικα, το οποίο πραγματοποίησε επικίνδυνο ελιγμό από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα το ποσοστό της παραπληγίας του να αγγίζει σήμερα το 85%-90%. Για τον λόγο αυτό σε αγωγή που κατατέθηκε πριν από έναν χρόνο στο Μονομελές Πρωτοδικείο η πλευρά του παρουσιαστή αξίωνε το ποσό των 2.904.000 ευρώ.

“Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του” (video)

Στα χρόνια που μεσολάβησαν ο παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ για αρκετό διάστημα ζούσε σε κέντρο αποκατάστασης. Μπορεί να κέρδισε τη μάχη και να κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, όμως έπρεπε να μάθει τα πάντα από την αρχή, με αποτέλεσμα συνεχώς να παλεύει για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στον αγώνα για την αποθεραπεία του.

Κοντά του από την πρώτη στιγμή ήταν ο φύλακας άγγελός του, η γυναίκα της ζωής του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρο προσπαθούν με αγάπη και χαμόγελο να του ομορφαίνουν την κάθε ημέρα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Η ίδια μίλησε στο «ΘΕΜΑ» για τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον σύζυγό της εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε, εγώ, ο Κωνσταντίνος και ο μικρός Αλέξανδρος την ευγνωμοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη για την απόφαση που εκδόθηκε. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος και ότι το τραγικό ατύχημα δεν οφείλονταν σε υπαιτιότητα του συζύγου μου. Παρότι η απόφαση αυτή είναι σε πρώτο βαθμό, ευελπιστούμε ότι η όλη δικαστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στην δοκιμασία μας», ανέφερε.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :