Κωνσταντίνος Αργυρός: “Οι γονείς μου είναι οι άνθρωποι που μιλάω καθημερινά”

0

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε μία από τις πιο ώριμες καλλιτεχνικές περιόδους της καριέρας του. Οι εμφανίσεις του στο Fantasia γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και τα τραγούδια του αγαπιούνται από το κοινό από το πρώτο τους κιόλας άκουσμα. Φυσικά, αποτελεί κι ένα από τα πρόσωπα που όλοι θέλουν για καλεσμένο τους.

Το πρωί της Τρίτης τον είδαμε στην εκπομπή της καλής του φίλης Κατερίνας Καινούργιου. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο καμαρίνι του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και μίλησαν για όλα.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην πολύ δυνατή σχέση που έχει με την οικογένειά του. “Οι γονείς μου είναι οι άνθρωποι που μιλάω καθημερινά. Είναι η ψυχοθεραπεία και η χαρά μου να μιλάω μαζί τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μάλιστα αποκάλυψε ότι μένει κοντά τους διότι είναι αρκετά «κακομαθημένος».

Η χρονιά που διανύουμε είναι για εκείνον μία από τις πιο δυνατές. Από την επόμενη περιμένει κι έναν έρωτα!

Δες όσα αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com