freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Κωνσταντίνος Δέδες Βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Δηλώνει χειρουργός οδοντίατρος και σχεδιαστής χαμόγελων και η αλήθεια είναι ότι στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 54.500 ακόλουθους συναντάμε συχνά τα λαμπερά χαμόγελα ηθοποιών, παρουσιαστών, προσώπων που κυριαρχούν στις σελίδες των κοσμικών και στην ύλη των lifestyle ενοτήτων.

Ήταν αυτοί που βρέθηκαν δίπλα του όταν ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Αθήνας και από το βήμα που διέθεταν τον υποστήριξαν. Η πρόταση ήρθε στον ηλικίας 40 ετών χειρουργό οδοντίατρο από τον ίδιο τον Κώστα Μπακογιάννη. Βρέθηκαν συχνά σε κοινές παρέες, τον άκουσε να μιλά με πάθος για την Αθήνα και όσα πρέπει να αλλάξουν και του ζήτησε να συμπορευθούν.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου.

Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά! Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής.

Ζέτα Μακρυπούλια – Κωνσταντίνος Δέδες: Ξεκαρδίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς με τη φήμη ότι παντρεύονται

Για χρόνια τον βλέπουμε στο πλευρό της παρουσιάστριας του Ρουκ Ζουκ Ζέτας Μακρυπούλια και όπως φαίνεται εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από μία φιλική σχέση.

Νίκος Μουτσινάς για ΓΑΜΟ Μακρυπούλιας Δέδε! ”παντρεύτηκαν, η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του΄΄

Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα.

Κωνσταντίνος Δέδες Βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων!

Βόμβα! Η Ζέτα Μακρυπούλια σε ΣΧΕΣΗ με τον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ της!!! ΑΓΚΑΛΙΑ στο Λούνα παρκ!!! Πως προέκυψε το ειδύλλιο

Κωνσταντίνος Δέδες Βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2
Κωνσταντίνος Δέδες Βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 2

Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται»! Σε κάθε του βήμα συναντάμε τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του.

”Η έλλειψη προσβασιμότητας κάνει, πράγματι, τη ζωή των αναπήρων δύσκολη. Καμιά φορά δε, απαιτεί υπερβάσεις που φτάνουν στα όρια του ηρωισμού. Ας κάνουμε, λοιπόν, ότι περνάει από το χέρι μας. Ο καθένας ξεχωριστά. Ας καταστήσουμε προσβάσιμα για όλους τα τετραγωνικά που μας αναλογούν.

 

Χρειαζόμαστε λιγότερους «ήρωες»και περισσότερους ισότιμους πολίτες ανάμεσα μας.
Η Παραολυμπιακή Ομάδα ήρθε στην Τεχνόπολη και μας έδειξε ότι μπορεί πολλά περισσότερα από αυτά που εμείς επιτρέπουμε. Δεν ζήτησαν αναγνώριση, ούτε συμπάθεια, παρά μόνο χώρο. Τον χώρο που εμείς θεωρούμε δεδομένο στην κανονικότητά μας. Ας τον παραχωρήσουμε. Ας κάνουμε χώρο στους συμπολίτες μας που τον χρειάζονται.”

Πώς είναι η καθημερινότητά σου;

Κ.Δ.: Ξυπνάω πρωί, βγάζω βόλτα την Μπίλιω, το σκυλάκι που απέκτησα στην πρώτη καραντίνα, πηγαίνω γυμναστήριο και μετά στο ιατρείο και στην Τεχνόπολη. Το βράδυ με βρίσκει αποκαμωμένο σε έναν καναπέ προσπαθώντας να ξεκουραστώ.

Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερό σου χρόνο;

Κ.Δ.: Kάνω γυμναστική και αγαπώ τα ταξίδια τα οποία θεωρώ μεγάλη πηγή οξυγόνου. Επίσης, παρακολουθώ θέατρο, χορό και σινεμά. Στα πολιτιστικά έχω μια ευαισθησία. Οπως μπορεί να με δεις 12 το βράδυ να απολαμβάνω τους άδειους δρόμους της πόλης, ακούγοντας μουσική. Αγαπώ το κέντρο της Αθήνας.

Ζέτα Μακρυπούλια ΓΑΜΟΣ! Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ που παντρεύεται στην Πάρο αυτό το καλοκαίρι

Τι σε δίδαξε η καραντίνα;

Κ.Δ.: Οτι ο φόβος είναι πολύ άσχημο πράγμα και ανασταλτικός παράγοντας για όλα. Oταν και όποτε υπάρχει φόβος, οφείλουμε να τον ξεπερνάμε και να γινόμαστε περισσότερο δημιουργικοί. Στην Τεχνόπολη καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλη αυτή την κακή συγκυρία μέσω του πολιτισμού. Κάναμε συναυλίες με μάσκες, με αποστάσεις κ.λπ. Αλλά τις κάναμε!

Ποιο είναι το μήνυμα της Τεχνόπολης σε τέτοιες εποχές;

Κ.Δ.: O πολιτισμός θα σε βρει, ό,τι κι αν γίνει. Η Ελλάδα, η Αθήνα θα παράγουν πάντα πολιτισμό και ο πολιτισμός είναι οξυγόνο. Το όνειρό μου είναι αυτός ο μαγικός χώρος (η Τεχνόπολη) να μη σταματήσει ποτέ να λειτουργεί. Και δεν θα σταματήσει γιατί απ’ ό,τι αποδεικνύεται, έχει από μόνη της δύναμη, ορμή και κεκτημένη ταχύτητα

Κωνσταντίνος Δέδες Βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner