Hit enter after type your search item

Κωνσταντίνος Καμέας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Δουλεύει στην εταιρεία ASTRATV 17 Ιουλίου 2021 έως σήμερα Radio producer στην εταιρεία Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 Mr Music Show Καθημερινά 12:00-14:00

Όθωνος 18 στην εταιρεία Glamour Γάμος Βάπτιση Διακόσμηση
Είδη Γάμου Βάπτισης & Διακόσμηση

Ο Καμέας εξελίσσεται σε “αποκάλυψη” στην Αθήνα, όχι όμως και για εμάς τους Τρικαλινούς που τον γνωρίζουμε καλά από την παρουσία του στα ΜΜΕ της Θεσσαλίας. Αναμένουμε με αγωνία τυχόν ανακοινώσεις, αρκεί ο Κωνσταντίνος Καμέας να το πάρει απόφαση για το… μεγάλο βήμα!

Κωνσταντίνος Καμέας: Γιατί οι εξομολογήσεις που γίνονται στην εκπομπή του παίζουν παντού;

Αν σου ερχόταν μια τηλεοπτική πρόταση από κανάλι εθνικής εμβέλειας, τι θα απαντούσες; Είναι η Αθήνα ένας μελλοντικός στόχος;

Αν έλεγα όχι, δε θα ήμουν ειλικρινής. Φυσικά και θα εξέταζα μία πρόταση από ένα πανελλαδικό κανάλι. Είμαι επαγγελματίας παρουσιαστής και στόχος μου είναι να εξελίσσομαι και να πηγαίνω ένα βήμα μπροστά κάθε φορά, αρκεί αυτό να γίνεται σιγά σιγά, μεθοδικά, με υπομονή και πολύ δουλειά. Όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν το έχω ξεκάθαρο μέσα μου αν θα συνεχίσω στο Happy Day”

Τι να περιμένουμε από εσένα το επόμενο διάστημα;

Πολλά! Το μυαλό μου είναι γεμάτο από σχέδια και ιδέες. Μένει μόνο να βρεθούν ο κατάλληλος τρόπος και το σωστό timing για να υλοποιηθούν.
“Δεν σου κρύβω ότι θέλω οι καλεσμένοι μου να νιώθουν άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθούμε. Είναι μεγάλη τιμή για μένα όλες αυτές οι προσωπικότητες να έρχονται στην εκπομπή”.

Πολλές φορές όταν βρισκόμαστε μακριά από την Αθήνα και παίρνουμε το τηλεκοντρόλ στα χέρια μας, διαπιστώνουμε πως στην περιφερειακή τηλεόραση υπάρχουν αρκετά προγράμματα και πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι συχνά υψηλού επιπέδου και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις εκπομπές των καναλιών της πρωτεύουσας.

Κωνσταντίνος Καμέας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Ο Κωνσταντίνος Καμέας είναι πολύ γνώριμο πρόσωπο στην κεντρική Ελλάδα, με σταθερή παρουσία στην τηλεόραση για 20 χρόνια περίπου. Έχοντας παρουσιάσει σχεδόν όλα τα είδη ψυχαγωγικών εκπομπών, φέτος ανέλαβε το talk show STATUS στον ASTRA TV. Και κάπως έτσι ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια εμβέλειας του σταθμού στον οποίο εργάζεται, όταν άρχισε να βλέπει τις συνεντεύξεις του να αναπαράγονται από όλα τα μεγάλα Μέσα.

Συναντήσαμε τον Κωνσταντίνο σε ένα από τα επαγγελματικά του ταξίδια στην Αθήνα. Οικείος, ευγενής και με μπόλικο χιούμορ μας παρέσυρε για λίγο στο τηλεοπτικό ταξίδι της ζωής του…

Κωνσταντίνος Καμέας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η πορεία σου έχει καταγράψει πολλά και διαφορετικά concept εκπομπών, από βραδινά shows και ψυχαγωγικές εκπομπές, μέχρι τηλεοπτικές παραγωγές φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Φέτος, σε παρακολουθούμε στο talk show STATUS μία εκπομπή που φαίνεται να την απολαμβάνεις πολύ. Είναι, τελικά, οι συνεντεύξεις αυτό που αγαπάς περισσότερο να κάνεις;

Κάθε εκπομπή που έχω παρουσιάσει την έχω αγαπήσει και αποτελεί πρόκληση για μένα, αλλά είναι γεγονός πως οι εκπομπές που έχουν αλληλεπίδραση είναι οι πιο αγαπημένες μου. Μια καλή συνέντευξη μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του παρουσιαστή, του καλεσμένου και κυρίως του τηλεθεατή. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό;

 

Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της εκπομπής την φετινή σεζόν;

Όταν ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο δεν πίστευα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τώρα. Και μόνο το γεγονός ότι είμαστε μία εκπομπή σε περιφερειακό σταθμό με λιγότερα μέσα σε σχέση με τα πανελλαδικά κανάλια, που καταφέραμε να φιλοξενήσουμε όλα αυτά τα πρόσωπα και να γίνει τόσο μεγάλη αναπαραγωγή αυτό τα λέει όλα. Οι συνεργάτες μου είναι το παν.

Κωνσταντίνος Καμέας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Πολλές από τις συνεντεύξεις σου φέτος αναπαράχθηκαν από όλα τα μεγάλα sites και τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Υπάρχει κάποιο μυστικό που οδηγεί τους καλεσμένους σου σε αποκαλύψεις;

Με τα χρόνια έχω καταφέρει να είμαι πιο έμπειρος, πιο χαλαρός και σίγουρα πιο ανοικτός στον τρόπο που παίρνω μία συνέντευξη. Δεν σου κρύβω ότι θέλω οι καλεσμένοι μου να νιώθουν άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθούμε. Ίσως γι’ αυτό μου μιλούν για πιο προσωπικές ή δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Έτσι είμαι ως άνθρωπος γενικότερα. Σέβομαι όποιον έχω απέναντί μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα όλες αυτές οι προσωπικότητες να έρχονται στην εκπομπή.

Αντιστρόφως, εσύ αποκαλύπτεις πράγματα που λίγοι γνωρίζουν για σένα;

Για να το γνωρίζουν λίγοι, ίσως να έπρεπε η πληροφορία αυτή να μείνει ανάμεσα σε αυτούς. Πάντως το ότι τραγουδάω στο μπάνιο δυνατά το ξέρουν μόνο οι γείτονες και δεν τους το ‘χω πει…

Πέτρος Κουσουλός για Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων”

Θυμάσαι την πιο δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, αλλά και αυτήν που απήλαυσες περισσότερο;

Ευτυχώς ήταν ελάχιστες οι δύσκολες στιγμές στην εκπομπή. Υπήρξε καλεσμένος που είχε πάρα πολλά νεύρα πριν το γύρισμα και εκεί έπρεπε να το διαχειριστώ με διπλωματία και διακριτικότητα για να τον χαλαρώσω, ώστε να μην εκτεθεί όταν θα γυρίζαμε την συνέντευξη. Και τα κατάφερα. Όσον αφορά στην πιο απολαυστική συνέντευξη δεν θα ξεχωρίσω κάποια, επειδή, ειλικρινά, όλα τα πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν στο STATUS, υπήρξαν συνεργάσιμα, αποκαλυπτικά και ο λόγος τους καθηλωτικός. Τους ευχαριστώ όλους.

Κωνσταντίνα: “Έχασα τα χρήματά μου που δούλεψα μια ζωή”

Ποιο πρόσωπο θα ήθελες να βρεθεί στον καναπέ απέναντί σου και ακόμη δεν έχεις καταφέρει να το συναντήσεις;

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Αγγελική Νικολούλη. Είναι μία προσωπικότητα που θαυμάζω πολύ και είμαι σίγουρος πως θα χρειαζόμασταν πολλές εκπομπές για να καλύψουν όλα όσα θα ήθελα να τη ρωτήσω. Εύχομαι την νέα σεζόν να καταφέρω να την φιλοξενήσω.

Πώς κυλά η καθημερινότητά σου με δεδομένο τις αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς; Βρίσκεις χρόνο για σένα;

Η μέρα μου ξεκινά με όρεξη, εξελίσσεται με άγχος για να τα προλάβω όλα και προσπαθώ πάντα να τελειώνει με χαμόγελο, έστω κι αν δεν το πετυχαίνω αυτό καθημερινά. Το σίγουρο είναι πως στο τέλος κάθε ημέρας βρίσκω πάντα λίγο χρόνο για γυμναστική και για να δω αγαπημένα πρόσωπα.

Υπάρχει κάτι που σου λείπει αυτή την περίοδο;

Το ραδιόφωνο. Αποφάσισα συνειδητά μετά από 24 χρόνια πορείας να κάνω μία μικρή παύση από τις καθημερινές ραδιοφωνικές μου εκπομπές και μου λείπει από την πρώτη μέρα που το αποχωρίστηκα.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις θέσει στον εαυτό σου;

Ίσως να περιμένεις να σου πω κάτι επαγγελματικό, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση που θέτω καθημερινά στον εαυτό μου είναι να παραμείνω ένας άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, με σκέψεις όμορφες και με συνεχή όρεξη για δημιουργία. Στον κόσμο αυτό που ζούμε, με όλα τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν και με όλα όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά, δεν πρέπει τίποτα να θεωρούμε δεδομένο. Ούτε εκείνα που με κόπο κατακτήσαμε… Ζω την κάθε στιγμή, την κάθε μέρα, το σήμερα.

Κωνσταντίνος Καμέας: Ο Θεσσαλός παρουσιαστής με αθηναϊκή εμβέλεια

Ποιος είναι ο παρουσιαστής με τις συνεντεύξεις που συζητιούνται παντού;

Σεργιανίζοντας έξω από τα τηλεοπτικά σύνορα της Αττικής, στην περιφερειακή τηλεόραση, μπορεί μερικές φορές να συναντήσεις αξιόλογα προγράμματα και κυρίως αξιόλογους παρουσιαστές που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Κωνσταντίνος Καμέας, ο παρουσιαστής της εκπομπής STATUS στον ASTRA TV, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια, με τις συνεντεύξεις του σε πολύ γνωστά πρόσωπα της showbiz, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά σε όλη τη χώρα.

 

Με τον επαγγελματισμό και το μεράκι του, αλλά και με τον άμεσο κι επικοινωνιακό του χαρακτήρα, κάνει τους συνομιλητές του να νιώθουν άνετα και να αποκαλύπτουν σε εκείνον άγνωστες πτυχές της καριέρας και της προσωπικής ζωής τους. Έτσι, κάθε συνέντευξη αποτελεί είδηση την επόμενη μέρα σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως και στο διαδίκτυο.

Κάτια Δανδουλάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ανδρέας Μικρούτσικος, Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Ζουγανέλης… είναι μερικά από τα πολλά ονόματα που είδαμε στο STATUS και σίγουρα μάθαμε ακόμη περισσότερα για εκείνους μέσα από τις εξομολογήσεις που έκαναν στον παρουσιαστή.

Ο Κωνσταντίνος Καμέας είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο και δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη αν σύντομα τον δούμε μέσα από κάποια τηλεοπτική συχνότητα της Αθήνας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :