Κωνσταντίνος Καζάκος βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, οι σπουδές και η καταγωγή

Κωνσταντίνος Καζάκος βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, οι σπουδές και η καταγωγή Ο Κωνσταντίνος Καζάκος (Αθήνα, 25 Απριλίου 1969) είναι Έλληνας ηθοποιός, γιός των επίσης ηθοποιών Κώστα Καζάκου και Τζένης Καρέζη.

Προσωπική ζωή

Από το 1999 μέχρι το 2007, ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Τζένη (γενν. 2000).

Από το 2009 μέχρι το 2020 ήταν παντρεμένος με την ενδυματολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Ιάσονα (γενν. 2012). Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έκανε χθες πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με την παράσταση «Άγουρα Κεράσια», όπου πρωταγωνιστεί με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη.

Φυσικά, από το πλευρό του δεν έλειπε και η 25χρονη σύντροφός του, Βασιλική Μακρή, η οποία βρέθηκε στο θέατρο και καμάρωσε τον αγαπημένο της! Οι δυο τους είναι σχεδόν έναν χρόνο μαζί και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους.

Όμως, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Βασιλική Μακρή δεν έχουν κανέναν λόγο πλέον να κρύβουν το τρυφερό ειδύλλιο που ζουν τους τελευταίους μήνες.

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν ανέχομαι πια τη βλακεία και τη γαϊδουριά»

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά χωρίς κανέναν δισταγμό στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας πόσο full in love είναι!