Κωνσταντίνος Οροκλός: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο: «κλινήρης για 3 μηνάκια»

8

Μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κωνσταντίνος Οροκλός, πρώην παίκτης του Nomads!

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός είχε ένα σοβαρό ατύχημα στις 11 Οκτωβρίου του 2012 και πόσταρε μία φωτογραφία που είχε βγάλει όταν ήταν κλινήρης και σχολίασε: «11-10-2012 almost died !!

But I didn”t !στα γενέθλια της κουμπαράς μου κ του @stellask321 πήγαμε για άλμα θα γυρνάγαμε για πάρτυ αλλά λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο κ βρέθηκα κλινήρης για 3 μηνακια να κοιτάζω τα πρεκια αλλά ζωντανός ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ?6 χρονάκια !!»! Kαι όπως μπορείτε να δείτε και εσείς ο Οροκλός μπορεί να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά ποζάρει με το γυαλί!

Κωνσταντίνος Οροκλός: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο «κλινήρης για 3 μηνάκια»

Κωνσταντίνος Οροκλός: Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο «κλινήρης για 3 μηνάκια»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

8 Σχόλια

    • Ανώνυμος στο άρθρο

      Ακριβώς για αυτο το λόγο έκανε την αναρτηση που αφορούσε κατι που έγινε το 2012. Αν τον ξαναξεχάσετε θα βγάλει και το βίντεο της βάφτισής του