Κωνσταντίνος Βασάλος: «Από ένα ριάλιτι βγήκα, δεν είμαι και ο πρωθυπουργός!»

1

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Survivor 1, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real Life» εξομολογείται ότι δεν καβάλησε το καλάμι με την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε λόγω του ριάλιτι.

Η δημοσιότητα σε έκανε να «καβαλήσεις» το καλάμι;

Οχι, γιατί είμαι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Κάτι τέτοιο αποκλείεται, αφού όλοι μας είμαστε αναλώσιμοι και όλα είναι παροδικά. Δεν έχει κανένα νόημα να «καβαλήσω» το καλάμι. Από ένα ριάλιτι βγήκα, δεν είμαι και ο πρωθυπουργός!

Πώς έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις μια ωραία εμφάνιση με ένα προσγειωμένο μυαλό;

Το ότι έχω μια ωραία εμφάνιση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα είμαι «κατειλημμένος». Ετυχε το επάγγελμά μου να είναι personal trainer και να ασχολούμαι με τη γυμναστική. Είναι φυσικό επακόλουθο το ότι ασχολήθηκα περισσότερο με το σώμα μου, αφού αυτό είναι το μέσο προβολής της δουλειάς μου.

Αν ήμουν χοντρός με κοιλιά, ποιος θα με εμπιστευόταν για να του κάνω προπόνηση (σ.σ.: γελάει); Η απάντηση είναι μία: «Αυτός είναι απλώς ο χαρακτήρας μου».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΣΩΣΤΑ... στο άρθρο

    Εσυ ευτυχως το καταλαβες οι ηλιθιοι και ηλιθιες που εχουν αποβλακωθει απο την τηλεοραση δεν το εχουν καταλαβει ακομα