Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν την έχω ψωνίσει. Δεν σνομπάρω κανέναν»

0

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη νέα της εκπομπή.

«Δεν την έχω ψωνίσει, μιλάω με όσους μίλαγα και πριν, δεν σνομπάρω κανέναν, το σημαντικότερο είναι να θυμάσαι από πού ξεκίνησες. Θα με ενδιέφερε η τηλεόραση, αρκεί να ήταν κάτι που να μπορώ να το διαχειριστώ. Εγώ μπορεί να έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά να μην είναι εύκολα υλοποιήσιμο. Γενικά, έχω δεχτεί τρεις προτάσεις, μία από αυτές είναι και της Ντορέττας, θα το σκεφτώ μέσα στη μέρα, ίσως το δεχτώ, ίσως δεν το κάνω. Τα βάζω κάτω τα ζυγίζω, και θα δω τι μου ταιριάζει περισσότερο. Αυτό έχει να κάνει ποιο πολύ με σχολιασμό, θα έχει και αρκετά ριάλιτι φέτος, οπότε θα έχουμε πολύ ψωμί! Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, πάντα προσπαθούσα να έχω μακροχρόνια σχέση, τώρα είμαι μόνος μου!» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com