Κοριτσάκι είναι το τέταρτο παιδί του Κριστιάνο Ρονάλντο

0

Θα γεννηθεί σε λίγους μήνες από την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες – Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει ακόμα δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αγνώστου μητρός

Μια… γκάφα οδήγησε στην αποκάλυψη του φύλου του τέταρτου παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο, που αναμένεται να γεννηθεί τους επόμενους μήνες, από την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Οι δάσκαλοι χορού της πανέμορφης 23χρονης στον λογαριασμό της στο Instagram, σε ένα βίντεο όπου η Ροντρίγκες μαθαίνει σάλσα, έγραψαν ένα σχόλιο και αποκάλυψαν κατά λάθος πως το ζευγάρι περιμένει κορίτσι!

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες στο βίντεο φορά μια μίνι φούστα κι ένα μπλουζάκι και φανερά ενθουσιασμένη με το μάθημα, έγραψε: «Ο χορός κάνει την καρδιά σου χαρούμενη. Ευχαριστώ τους δασκάλους μου Μπάσι και Ντέιζι, που μου έκαναν τα πρώτα μαθήματα σάλσα. Είμαι χαρούμενη».
Απαντώντας από τον επίσημο κοινό λογαριασμό τους οι δάσκαλοι έγραψαν: «Χαρά μας να σου μαθαίνουμε σάλσα. Είμαστε πολύ χαρούμενες με το πώς τα πήγες στο πρώτο σου μάθημα. Το μικρό κοριτσάκι που έχεις μέσα σου θα γίνει υπέροχη χορεύτρια. Μπάσι και Ντέιζι».

Το σχόλιο σβήστηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ ο επίσημος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμα τρία παιδιά, τον 7χρονο Κριστιάνο τζούνιορ και τα νεογέννητα δίδυμα, τον Ματέο και την Εβα. Και των τριών αυτών παιδιών οι μητέρες δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com