Κορωνοϊός: Ο κόσμος της μόδας σε καραντίνα μετά τις εβδομάδες μόδας σε Παρίσι και Μιλάνο

Σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι της έχει μπει η εκδότρια του περιοδικού Vogue στις ΗΠΑ, Άννα Γουίντουρ, μετά την επιστροφή της από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και το Μιλάνο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Οι κορυφαίοι fashionistas δεν μπορούσαν να λείπουν από τις εβδομάδες μόδας του Μιλάνου και του Παρισιού – συμπεριλαμβανομένης της Άννα Γουίντουρ, της αρχισυντάκτριας του Elle, Νίνα Γκαρσία και της αρχισυντάκτριας του InStyle Λόρα Μπράουν – και βρίσκονται όλες σε καραντίνα στα σπίτια τους, δεδομένου ότι επέστρεψαν από χώρα -την Ιταλία- όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση του κορωνοϊού. Συνολικά, περίπου 30 άτομα από τις τρεις εταιρείες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους, όπως αναφέρει η New York Post.

Η Άννα Γουίντουρ εργάζεται από το σπίτι της, μετά την επιστροφή της από την Ευρώπη. Ωστόσο δεν εμφανίζει συμπτώματα και αναμένεται να επιστρέψει στο γραφείο της μέσα στις επόμενες μέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. Όσο για την Νίνα Γκαρσία, ο πρόεδρος του ομίλου περιοδικών Hearst Magazines, στον οποίο ανήκει και το Elle, Τρόι Γιανγκ, είπε: «Η Νίνα είναι και θα παραμείνει στο σπίτι».

Άλλα μεγάλα ονόματα της μόδας που μένουν στα σπίτια τους μετά την επιστροφή τους από τις εβδομάδες μόδας στην Ευρώπη, είναι η εκδότρια του Harper’s Bazaar, Κάρολ Σμιθ, όπως και η Άγια Κανάϊ, αρχισυντάκτρια στο Marie Claire. Καμία δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά όπως είπε η Γιανγκ «είμαστε πολύ προσεκτικές». Η Λόρα Μπράουν του InStyle, για παράδειγμα, πηγαίνει στο γραφείο της, αλλά συνεννοείται με το προσωπικό της, στα διπλανά γραφεία, μέσω βιντεοκλήσεων.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.