Κόσιοβα η παντογώστης!…Ρίχνει και «χυλόπιτες»

6

Τρία χρόνια μετά το τέλος της εκπομπής Πρωινή Μελέτη, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ξανασυναντήθηκε επαγγελματικά με τον Θέμη Μάλλη, αρχισυντάκτη της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Σ’ τα Πω στο Epsilon. Η Τζωρτζέλα συμμετέχει στη δημοσιογραφική ομάδα που πλαισιώνει την Κατερίνα Καινούργιου.

Μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δηλώνει: «Ο Θέμης είναι πραγματικός μου φίλος, ένας από τους ελάχιστους που έχω στο χώρο. Μου τηλεφώνησε τον Απρίλιο του 2016 και μου είπε πως το φθινόπωρο θα γινόταν μια πρωινή εκπομπή στο Epsilon με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και με ήθελε μαζί του. Στην πορεία, όμως, άλλαξαν τα πράγματα και μου ανακοίνωσε πως την εκπομπή θα την παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα ανέκαθεν μου ήταν συμπαθής τηλεοπτικά. Πολλές φορές είχα πάρει το μέρος της, διότι θεωρούσα πως έχει δεχτεί έναν αναίτιο πόλεμο από τα media. Αν μου έλεγες να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν μου είναι συμπαθής, ή τη Μαίρη Συνατσάκη, που μου είναι αδιάφορη, δεν θα έλεγα “ναι”».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

 1. εεεεε στο άρθρο

  ΡΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ /ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛ/ΚΟΙ ΖΟΥΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ/Ε ΚΑΙ Η ΤΖΩΡΤΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΥΦΟΥΡ ΕΙΝΑΙ //

 2. ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ.... στο άρθρο

  ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ FAKE ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ

   • ? στο άρθρο

    Εννοείται ότι ειναι στημένα..Ειναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και να πάρουν την Καινούργιου τηλέφωνο για συμβουλές;Τους πληρώνουν αδρά…