Ροή ειδήσεων

Κώστας Αποστολάκης: Τι τον κρατάει στη σχέση του με την Πηλελόπη Πλάκα;

O Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για το πρόσφατο διαζύγιό του από την Αμέλια Αναστασάκη, τη σχέση του με την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα και την κόρη του, Αγάπη-Ιουλία.
Για τη γεύση που του άφησε η σχέση με την πρώην σύζυγό του ο ηθοποιός, ανέφερε: «Μία πολύ γλυκιά γεύση και το αποτέλεσμα του γάμου μας, η Αγάπη-Ιουλία, η κόρη μας, την οποία δεν αλλάζω με τίποτα σε όλο τον κόσμο. Και τώρα που μεγάλωσε λίγο,  μπορούμε να επικοινωνούμε και περνάμε υπέροχα.Έχουμε μοναδική χημεία. Είναι ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής μου, έχω πολλά πράγματα να αφομοιώσω και πολλά να της δώσω. Το περίεργο είναι ότι ακόμα κι όταν είμαστε μαζί μου λείπει».
Στη συνέχεια παραδέχτηκε για την κόρη του: «Από μένα θέλω να πάρει τη μαχητικότητα, την εργατικότητα, την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους. Από την Αμέλια την ποιότητα που έχει ως άνθρωπος, τη μόρφωσή της και το πόσο καλή μητέρα είναι». Πώς είναι όμως σήμερα οι σχέσεις του ζευγαριού; «Έχουμε εξαιρετική σχέση με την Αμέλια και αυτό το εισπράττει και το παιδί. Μεγαλώνει ισορροπημένα. Έχουμε βρει τρόπο και επικοινωνούμε γι’ αυτό το κοριτσάκι μας είναι γελαστό».
Θα έκανε και δεύτερο γάμο; «Αυτή τη στιγμή όχι. Αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Κάποτε ήμουν κατά του γάμου, αλλά παντρεύτηκα», υποστήριξε. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν ξέρει αν έχει αγαπήσει πραγματικά μέχρι σήμερα, λέγοντας: «Νομίζω ότι πραγματικά έχω αγαπήσει μόνο την κόρη μου. Δεν ξέρω αν έχω αγαπήσει πραγματικά!».
Τέλος, μίλησε και για τον λόγο που τον κρατά και είναι σε σχέση με την Πηνελόπη Πλάκα: «Όταν πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος είναι ωραίος, τον ενδιαφέρει η εξέλιξή του, πηγαίνει μπροστά και έχει λάμψη προσωπική και προσωπικότητα, αυτό σε κερδίζει. Θέλεις να μπεις στη ζωή του και μοιραστείς πράγματα. Αυτό με κρατάει».

Related Articles

Back to top button