Κώστας Χαρδαβέλλας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Η ηλικία, η ΣΥΖΥΓΟΣ και η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

Κώστας Χαρδαβέλλας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Η ηλικία, η ΣΥΖΥΓΟΣ και η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ Ο Κώστας Χαρδαβέλλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη, με την οποία συνεργαζόταν στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη». Ακόμα αναφέρθηκε και στο «θρίλερ» της Πάτρας.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: “Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση“. Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Εκείνη έτρεχε. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Τώρα είμαστε φίλοι
«Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε σίγουρα τον δάσκαλό της. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Για παράδειγμα έχει ομάδα ανθρώπων κάθε βράδυ στην εκπομπή που είναι stand by να τρέξουν και να ψάξουν, άνθρωποι που είναι εθελοντές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να κάνεις ένα εθελοντικό σώμα» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.Κώστας Χαρδαβέλλας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Η ηλικία, η ΣΥΖΥΓΟΣ και η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

«Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε πάρα πολύ ο καρκίνος που πέρασα. Με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ανέβηκα πιο πάνω από αυτό που ήμουν. Έχω ζήσει δέκα ζωές. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε, τυχαία σε κάποια εκδήλωση και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν πολύ άσχημο», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Κώστας Χαρδαβέλλας: Υπάρχει ένα είδος κανιβαλισμού
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. «Την παρακολουθώ αλλά από αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη μεταχείριση της οικογένειας. Υπάρχει ήδη ένα είδος κανιβαλισμού στους ανθρώπους αυτούς. Δεν ξέρω τι θα βγει» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Κώστας Χαρδαβέλλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είναι Έλληνας δημοσιογράφος, με πολυετή καριέρα στον Τύπο και στην τηλεόραση.

Βιογραφία
Γεννήθηκε στον Πειραιά, στις 5 Σεπτεμβρίου[1] 1945 και σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα.

Πρωτοεμφανίστηκε στη δημοσιογραφία κατά την περίοδο της Χούντας, όταν προσλήφθηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Έθνος. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1977, με την παρουσίαση της εκπομπής Πρόσκληση στο στούντιο στην ΕΡΤ. Από τότε απέκτησε μεγάλη δημοφιλία, λόγω της πρωτοτυπίας που είχαν οι εκπομπές του. Συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή Σάββατο πρωί, Κυριακή βράδυ το 1978, ενώ μαζί με τους δημοσιογράφους Γιάννη Δημαρά και Γιώργο Λιάνη παρουσίαζε την πετυχημένη και πολυσυζητημένη εκπομπή της εποχής εκείνης Ρεπόρτερς, στην ΥΕΝΕΔ το 1982 και μετέπειτα στην ΕΡΤ2.

Κώστας Χαρδαβέλλας καρκίνος: Ο επιθετικός καρκίνος, η μετάσταση και το θαύμα της Παναγίας

Με αυτούς τους δύο δημοσιογράφους συμμετείχε και στην επετειακή εκπομπή της ΕΡΤ2 για το κλείσιμο των 20 χρόνων από τη δημιουργία της ελληνικής τηλεόρασης. Το 1993 μετά το άνοιγμα της ιδιωτικής τηλεόρασης, έφυγε από την κρατική και πήγε στο Mega, όπου παρουσίαζε δύο τηλεοπτικές εκπομπές: το 60 λεπτά χωρίς ρεπορτάζ και το Ρεπορτάζ στην ομίχλη η οποία μετετέθη το 1994 στον τότε ΣΚΑΪ και το 1995 στο Star, όπου παρέμεινε μέχρι το 1999. Τον ίδιο χρόνο ξεκινά να παρουσιάζει για λίγο καιρό, την ψυχαγωγική εκπομπή Πρεμιέρα. Το 2000 πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή 9η Εντολή, ενώ τον επόμενο χρόνο επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην ΕΤ1, όπου παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή

Το 2002 μετακινείται στο Alter, όπου παρουσίαζε, μέχρι το κλείσιμο του, τρεις ενημερωτικές εκπομπές: το Χωρίς ρεπορτάζ ΙΙ, την εκπομπή Ο Αθέατος Κόσμος και την εκπομπή Οι Πύλες του ανεξήγητου. Το 2011, με το κλείσιμο του Alter, έμεινε για λίγο χωρίς τηλεοπτική στέγη. Το 2013 εντάσσεται στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού GR TV, όπου συνέχισε να παρουσιάζει τον Αθέατο Κόσμο. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο Extra 3, επίσης με τον Αθέατο Κόσμο.

Καθηλώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας – “Τα νούμερα τηλεθέασης μου έφεραν τον καρκίνο”

Λίγο μετά, εντάσσεται στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV[2][3], όπου παρέμεινε μέχρι το 2016, παρουσιάζοντας για λίγο καιρό το Κεντρικό δελτίο του σταθμού[4][5] και δύο εκπομπές: για λίγους μήνες την ενημερωτική Εξελίξεις[6] και την ψυχαγωγική Όλοι οι καλοί χωράνε[7]. Ταυτόχρονα από το 2011, αρθρογραφεί στην εφημερίδα Real News και στο ενημερωτικό ιστότοπο Newsbomb, ενώ τα Σαββατοκύριακα, παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8

Το 2009, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο[9], από τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί το 2010[10]. Είναι παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο, Μαρία Παναγοπούλου και έχει 1 γιο.

Καριέρα
Έτος Τίτλος προγράμματος Κανάλι Σημειώσεις
1978 Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί ΥΕΝΕΔ Συμμετοχή
1981-1988 Ρεπόρτερς ΥΕΝΕΔ, ΕΡΤ2 Παρουσίαση
1985 20 χρόνια τηλεόραση ΕΡΤ2

Κώστας Χαρδαβέλλας: “Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει ο καρκίνος”

1993-1995 60 λεπτά χωρίς μοντάζ Mega
1993-1999 Ρεπορτάζ στην ομίχλη Mega, ΣΚΑΪ, Star
1995 Πρεμιέρα Star Channel
1999-2000 9η Εντολή ΑΝΤ1
2000-2001 http://www.άνθρωποι ΕΤ1
2002-2013 Ο Αθέατος Κόσμος Alter, GR TV, Extra 3
2003-2004 Χωρίς ρεπορτάζ ΙΙ Alter
2004-2011 Οι Πύλες του ανεξήγητου
2014-2016 Όλοι οι καλοί χωράνε Epsilon TV
2015 Εξελίξεις
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων E TV

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: Στο νοσοκομείο ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου – Φωτογραφία

Με φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας ενημέρωσε για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου, Κώστα Χαρδαβέλλα, τις τελευταίες ημέρες ένιωθε έντονη αδυναμία λόγω αρκετών υποχρεώσεων, κάτι που έκανε τον οργανισμό του να καταρρεύσει όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας – Η φωτογραφία και το μήνυμα στο facebook

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι.

Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι.

Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στo Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται περαστικά.

Ποια η πανέμορφη σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα;

Πριν χρόνια ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποτελούσε έναν από τους πιο ωραίους άντρες που βλέπαμε στην τηλεοπτική μας οθόνη.

Όχι βέβαια ότι τώρα δεν είναι αλλά τα χρόνια περνάνε η ομορφιά φεύγει και η γοητεία μένει.

Γι αυτό άλλωστε και επέλεξε μια τόσο όμορφη γυναίκα δίπλα του.

Μάλιστα ο Κώστας Χαρδαβέλλας μπορεί να μη μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά τον Φεβρουάριο είχε εξομολογηθεί για την σύζυγό του Μαρία Παναγοπούλου στο περιοδικό People:

“Αν δεν υπήρχε η γυναίκα μου στη ζωή μου, θα ήμουν στη φυλακή, με την έννοια πως είμαι ένας πολύ χύμα τύπος. Όταν έμενα μόνος μου στο Λυκαβηττό, είχαν έρθει δυο τρεις φορές να με συλλάβουν για χρέη από απλήρωτες κλήσεις στην εφορία! Η Μαρία έβαλε τις υποχρεώσεις μου σε μια τάξη και παράλληλα με βοηθάει και με τη δουλειά μου».

Μιλάει για εκείνη με ιδιαίτερη τρυφερότητα, ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είναι ο φύλακας άγγελός του. Γνωρίστηκαν το 1992, όταν εκείνη πήγε στην εφημερίδα Τα Νέα.

«Μου την έστειλε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, καθώς ήταν φίλος με τον πατέρα της. Ήταν τελειόφοιτη της Παντείου, στο τμήμα κοινωνιολογίας, αλλά ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Την πήρα μαζί μου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν υπήρχε τίποτε το ερωτικό ανάμεσά μας, καθώς ήμουν της άποψης πως δεν είναι καλό να δημιουργούνται σχέσεις στη δουλειά.

Κάποιο βράδυ, που με κάλεσε η Άννα Νταλάρα σε μια συναυλία του Γιώργου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, γνωρίζοντας πως η Μαρία μένει στον Πειραιά και της αρέσει ο Νταλάρας, την πήρα τηλέφωνο και πήγαμε μαζί. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Γνωριστήκαμε το Μάρτιο και παντρευτήκαμε το Σεπτέμβριο.”

Και για την δύσκολη στιγμή που αρρώστησε είχε μιλήσει για το πόσο του στάθηκε: “Όταν τυχαίνει κάτι δύσκολο, αναπάντεχο και ξαφνικά σε βρίσκει το μεγάλο κακό, πρέπει να λειτουργήσει η ψυχή σου ώστε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.

Αν παραδώσεις τα όπλα, είναι πολύ πιθανό να σε κερδίσει η αρρώστια. Ένα ποσοστό 50% που ζω το οφείλω στην ψυχή μου, που είπε μέσα της πως αυτό το στοίχημα θα το κερδίσει. Η Μαρία μού στάθηκε πάρα πολύ και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα, δεν πανικοβλήθηκε και με βοήθησε ώστε να κάνω αυτά που έπρεπε για να το αντιμετωπίσω”.

Mαζί έχουν αποχτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο και ο γάμος τους είχε γίνει μητρόπολη, με καλεσμένους από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και κουμπάρο τον Γιώργο Γεννηματά.

Χαρδαβέλλας: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υγεία του – «Όταν έμαθα ότι έχω…»

Τι είπε για την μάχη με την επάρατη νόσο ο Κώστας Χαρδαβέλλας;

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, στην οποία βγήκε νικητής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Παθαίνεις ένα σοκ. Όταν είσαι υγιής, όπως ήμουν εγώ, δεν είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα. Ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, άγριο, κακό, επιθετικό, έχει κάνει μετάσταση, σου δίνουν 70% να την… κάνεις και 30% να μείνεις.

Παθαίνεις ένα σοκ, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις και τι θα κάνεις. Θα παλέψεις ή θα κατεβάσεις τα χέρια κάτω και θα περιμένεις το τέλος.

Εγώ επέλεξα τον πρώτο δρόμο. Την ώρα που ερχόμουν σπίτι από τον γιατρό που μου είχε πει το κακό νέο, μέσα μου δεν ήξερα τι να κάνω. Να τους το πω, να μην τους το πω… Η Μαρία το κατάλαβε αμέσως.

Ενώ ακόμα ο καρκίνος υπήρχε για μένα και μετά την τελευταία χημειοθεραπεία, τον Σεπτέμβρη του 2009, την επόμενη εβδομάδα έκανα ζωντανή εκπομπή στο Alter, τον Αθέατο κόσμο, τρεις ώρες εκπομπή.

Ήμουν χάλια, μείον 45 κιλά βάρος, άσπρος, χάρτινος, γερασμένος, με τα πόδια μου να τρέμουν από την αδυναμία. Έκανα την εκπομπή γιατί έτσι αποδείκνυα στον εαυτό μου ότι υπάρχω και ότι είμαι ζωντανός.

Φρόντισα να το κρατήσω λίγο μυστικό, το ήξερε ο Κωνσταντίνος, η Μαρία, οι γιατροί μου και κάνα δυο φίλοι μου γιατί δεν ήθελα να δω το όνομά μου κρεμασμένο στα μανταλάκια των περιπτέρων».Τι είπε για την μάχη με την επάρατη νόσο ο Κώστας Χαρδαβέλλας; Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, στην οποία βγήκε νικητής. Συνέντευξη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο. «Παθαίνεις ένα σοκ. Όταν είσαι υγιής, όπως ήμουν εγώ, δεν είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα. Ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, άγριο, κακό, επιθετικό, έχει κάνει μετάσταση, σου δίνουν 70% να την… κάνεις και 30% να μείνεις. Παθαίνεις ένα σοκ, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις και τι θα κάνεις. Θα παλέψεις ή θα κατεβάσεις τα χέρια κάτω και θα περιμένεις το τέλος. Εγώ επέλεξα τον πρώτο δρόμο. Την ώρα που ερχόμουν σπίτι από τον γιατρό που μου είχε πει το κακό νέο, μέσα μου δεν ήξερα τι να κάνω. Να τους το πω, να μην τους το πω… Η Μαρία το κατάλαβε αμέσως. Ενώ ακόμα ο καρκίνος υπήρχε για μένα και μετά την τελευταία χημειοθεραπεία, τον Σεπτέμβρη του 2009, την επόμενη εβδομάδα έκανα ζωντανή εκπομπή στο Alter, τον Αθέατο κόσμο, τρεις ώρες εκπομπή. Ήμουν χάλια, μείον 45 κιλά βάρος, άσπρος, χάρτινος, γερασμένος, με τα πόδια μου να τρέμουν από την αδυναμία. Έκανα την εκπομπή γιατί έτσι αποδείκνυα στον εαυτό μου ότι υπάρχω και ότι είμαι ζωντανός. Φρόντισα να το κρατήσω λίγο μυστικό, το ήξερε ο Κωνσταντίνος, η Μαρία, οι γιατροί μου και κάνα δυο φίλοι μου γιατί δεν ήθελα να δω το όνομά μου κρεμασμένο στα μανταλάκια των περιπτέρων».Μπορεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας και η σύζυγός του Μαρία να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, ωστόσο εδώ και 19 χρόνια είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

«Όταν ζεις με δυο νέους ανθρώπους, παίρνεις από αυτούς οξυγόνο και ζωή, νιώθεις τη δροσιά δύο άλλων γενεών. Εγώ είμαι πιο νέος από την ηλικία μου και η Μαρία είναι λίγο πιο μεγάλη από τη δική της. Εξάλλου, έπειτα από 19 χρόνια γάμου, όταν όλοι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα πήγαινε αυτό το πράγμα, εν τούτοις προχώρησε γιατί κανείς δεν καταπίεσε κανέναν σε αυτή τη σχέση. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό».

-Ο γιος σας θα γίνει δημοσιογράφος;
«Όχι, δεν θέλει. Θέλει να ασχοληθεί με τη διαιτολογία. Επειδή με ζει, είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνει δημοσιογράφος . Μου είχε πει μάλιστα «δεν θέλω να κουβαλάω αυτό το σταυρό, το να πρέπει να μοιάσω ή να ξεπεράσω τον πατέρα μου». Και πολύ καλά κάνει»