freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Το ΠΑΙΔΙ στη ΜΕΣΗ! “ΣΦΑΓΗ” δια του…ΝΟΜΟΥ! Λίγες ώρες μετά τη δίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι.

BOMBA! Πέτρος Φιλιππίδης: Η ΣΥΖΥΓΟΣ του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για το…ΔΙΑΖΥΓΙΟ τους!!!

Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».. O λόγος που το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες ήταν γιατί ο καλλιτέχνης προσέβαλε την προηγούμενη απόφαση που έδινε αποκλειστική επιμέλεια της τεσσάρων ετών κόρης τους, Σοφίας στην Μαρία Δεληθανάση.

Η συνήγορος της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ενδελεχώς καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λυπηρό να αιτείται ο κύριος Δόξας τη μείωση της διατροφής, κυρίως του παιδιού του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται πουθενά, εκτός από δύο εμφανίσεις που κάνει στην Πάτρα, ενώ και κανονικά εργάζεται και επιτυχημένη πορεία έχει και για τον κλάδο του είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχει αρκετή δουλειά, τις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Χαμός με τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ της Ζήνα Κουτσελίνη για Σκορδά: ”Δεν ήθελα για άνδρα της τον Λιάγκα.”

«Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου» ήταν η δήλωση που έκανε στην εκπομπή ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος.

Λίγες ώρες μετά τη δίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».

Διαβάστε ακόμα:Έξι σχεδόν μήνες έχουν περάσει από τον μεγάλο ντόρο που είχε προκληθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την μήνυση της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα.

Εκείνη είχε προχωρήσει σε μήνυση για συγκεκριμένα αδικήματα προς τον πρώην σύζυγό της και είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Λίγα 24ωρα μετά ο τραγουδιστής, όπως είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή του, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή του Ant1 «YFSF» προκειμένου να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Η ανακοίνωσή του έγραφε τότε: «Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου».

Σήμερα αρκετούς μήνες μετά ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό από τον δημοσιογράφο, δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση.

«Δεν θα μιλήσω για αυτό», αρκέστηκε να πει στην κάμερα. Ο ίδιος νωρίτερα είχε αναφερθεί στην συνεργασία με τον αδελφό του, Άκη Δείξιμο λέγοντας: «Η ζωή έτσι οφείλει να είναι για να μαθαίνουμε.

Ο αδερφός μου είναι η δύναμή μου, με βοηθάει όσο κανένας! Θα δουλέψω μαζί του μετά από πάρα πολύ καιρό», είπε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :