Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και αποκάλυψε ότι το μέλλον του στην εκπομπή «Happy Day» είναι ακόμα αβέβαιο. Αυτή την περίοδο, ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha, ωστόσο οι δύο πλευρές" />

Hit enter after type your search item

Κώστας Φραγκολιάς: Φεύγει από το “Happy Day”; [video]

/
/
img

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και αποκάλυψε ότι το μέλλον του στην εκπομπή «Happy Day» είναι ακόμα αβέβαιο. Αυτή την περίοδο, ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν διαφορετική προσέγγιση για την εξέλιξη της συνεργασίας τους.

«Θα δούμε αν θα είμαι του χρόνου στο Happy Day, είμαστε σε συζητήσεις. Αν δεν τα βρούμε τέλος πάντων με μένα γιατί είμαστε ακόμα σε κάποιες συζητήσεις κι έχουμε λίγο μια διαφορετική προσέγγιση της εξέλιξης της συνεργασίας μας, θα είναι κάποιος άλλος, φαντάζομαι», ανέφερ χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δες το βίντεο:

Ο χρόνος θα δείξει τι τελικά θα συμβεί…

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :