Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα...50 του ανύπαντρος 2

Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος

Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος. Πάνε οι εποχές που ως πολύ πολύ νεαρός φέρονταν σαν να του χρωστούσε ο κόμσος κάποια χάρη, όταν ασχολείτο μαζί του εξαιτίας της σχέση του με την Άννα Βίσση!

Ξέρετε – αν δεν είστε αρκετά μεγάλοι, πως πριν από 25 σχεδόν χρόνια η Άννα Βίσση ήταν η μοναδική τραγουδίστρια με επιτυχία χαοτική σε σχέση με τη δέυτερη.

Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα...50  του ανύπαντρος 2
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 9

Άπαξ και είχες σχέση μαζί της, γινόσουν γνωστός με τη “μία”

Κάπως έτσι βίωσε ο άγνωστος εντελώς σε μας – μέχρι τότε Κώστας Φραγκολιάς, την διασημότητα που το προσέφερε το ειδύλιο με την Άννα Βίσση.

Δεν ξέρουμε πόσο ήθελε να δηλώση “απεταξάμην” αλλά καλώς ή κακώς, στην δική μας μνήμη, τόσα χρόνια μετά βρίσκεται με την ταμπέλα του τότε φλερτ της Άννα Βίσση.

Τα χρόνια πέρασαν – όπως συμβαίνει με όλους – και ο Κώστας Φραγκολιάς είναι ακόμα γνωστός για κείνον το ειδύλλιο.

Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα...50  του ανύπαντρος
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 10

Επειδή απλά, δεν νομίζουμε πως αν δεν εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια στο πάνελ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θα ψάχναμε να δούμε που βρίσκεται και πως τα βγάζει πέρα.

Ας θυμηθούμε όμως το βιογραφικό του:

Ο Κώστας Φραγκολιάς (Αθήνα, 1 Απριλίου 1975) είναι Έλληνας μοντέλο, ποδοσφαιριστής, ηθοποιός και παρουσιαστής . 1 Απριλίου 1975 (49 ετών)
Αθήνα

Παρουσιαστής test ride στην εταιρεία Alpha TV

Πρώην Ηθοποιός στην εταιρεία Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης-Ριάλτο

Πρώην Ηθοποιός στην εταιρεία Διάχρονο Θέατρο-Μαίρη Βιδάλη

Πρώην Ηθοποιός στην εταιρεία Θεατρο Μπροντγουαιη

Πρώην Ηθοποιός στην εταιρεία Θέατρο Αθηνά

Πρώην Ηθοποιός στην εταιρεία Θέατρο Βεάκη

Πρώην Actor στην εταιρεία Studio KIpselis

Πρώην Actor στην εταιρεία Shamone Club

Πρώην Actor στην εταιρεία Eliart Theater

Δούλεψε στην εταιρεία ANT1

Πρώην Presenter στην εταιρεία Guinness World Records

Πρώην Presenter στην εταιρεία Mega Channel

Πρώην Actor στην εταιρεία Argonaftes movies productions

Πρώην Presenter στην εταιρεία Mega Channel

Πρώην Actor στην εταιρεία Odeon movies productions

Πρώην Radio producer στην εταιρεία Ρυθμός 949 fm

Πήγαινε στο Λυκειο Λυκοβρυσης

Τόπος διαμονής: Αθήνα, Ελλάδα

Τόπος καταγωγής: Αθήνα, Ελλάδα

Η κατάσταση με τον Νικος Χαλκουσης είναι περίπλοκη

Έγινε μέλος: Φεβρουάριος 2007

Ακολουθείται από 6.587 άτομα


Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Μοντέλο – Ηθοποιός – Παρουσιαστής – Ποδοσφαιριστής
Εν ενεργεία 1998-σήμερα

Ο Κώστας Φραγκολιάς (Αθήνα, 1 Απριλίου 1975) είναι Έλληνας μοντέλο, ποδοσφαιριστής, ηθοποιός και παρουσιαστής .

Βιογραφία
Πρώτα χρόνια
Το 1998 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ως παρουσιαστής στο κανάλι MAD TV. Εκεί τη σεζόν 1998-1999 παρουσίασε την μουσική εκπομπή “Top One Songs” για μία χρονιά. Το 1999 ξεκίνησε την ενασχόληση του με το modeling.

Καριέρα
Modeling
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Vogue, Status, Nitro, Esquire, Max και Cosmopolitan ενώ έχει κάνει δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την περίοδο 2001-2002 συμμετείχε στα shows των Ferre, Bikkemberg, Nautica, Massimo Rebacci και Cavali. Στο Λονδίνο πήρε μέρος στο show του Birmingham και φωτογραφήθηκε για τα Cosmopolitan και AXM, ενώ παράλληλα ταξίδεψε στο Παρίσι και πήρε μέρος στο γαλλικό Fashion Week. Το 2006 έμεινε για αρκετό διάστημα στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στο αμερικανικό Fashion Week και έκανε δύο διαφημιστικά.

Παρουσίαση και υποκριτική
Το καλοκαίρι του 2004 ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα δέχτηκε πρόταση από το STAR για τη θέση του παρουσιαστή δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Τελικά τη σεζόν 2004-2005 παρουσίασαν μαζί την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Όλε”. Την ίδια σεζόν έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην τηλεόραση κάνοντας ένα πέρασμα από την κωμική σειρά “Τηλεμπόρα” σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Οι επόμενες δουλειές ως ηθοποιός στην τηλεόραση ήταν στις σειρές “30 μέρες αγωνίας”, “Η Πολυκατοικία”, “Όλα στον αέρα” και “Καρυωτάκης”.

Κώστας Φραγκολιάς
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 11

Τις σεζόν 2009-2011 ανέλαβε την παρουσία του talent show του MEGA Guinness World Record Show, αρχικά την πρώτη σεζόν μαζί με την Κατερίνα Στικούδη ενώ την επόμενη μαζί με τους Γιώργο Λιανό και Λορέντζο Καριέρε. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής έμεινε για λίγο καιρό στο Μιλάνο.[1] Τη σεζόν 2011-2012 έλαβε μέρος στο show χορού του ΑΝΤ1 Dancing on Ice φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό της σεζόν μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ιωάννα Πηλιχού.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα, είναι συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή infotainment εκπομπή του Alpha TV Happy Day στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Το 2017 επέστρεψε τηλεοπτικά ως ηθοποιός κάνοντας μία guest εμφάνιση δύο επεισοδίων στην κωμική σειρά Αστέρας Ραχούλας στο ρόλο του Αλέκου Γάτου.[2] Το 2021 υποδύθηκε τον Βύρωνα Λόρδα σε δύο επεισόδια του όγδοου κύκλου της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.[3] Τη σεζόν 2021-2022, πέρα από την καθημερινή του παρουσία στο Happy Day, έχει ένα ρόλο κλειδί στην κωμική σειρά Άσε μας ρε μαμά ενώ διαγωνίζεται μαζί με τη Μαντώ στο celebrity show τραγουδιού Just the 2 Of Us στον ALPHA.

Κώστας Φραγκολιάς σχέση
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 12

Το 2008 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην κωμική ταινία Ι-4: Λούφα και απαλλαγή έχοντας ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ακολούθησαν οι ταινίες “Σούλα Έλα Ξανά” και “Η Κληρονόμος” το 2009 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το 2015 έπαιξε στην ταινία “Λύσσα Κακιά”.

Ποδόσφαιρο
Παράλληλα με την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και την υποκριτική έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Το 2003, στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Πανελευσινιακού και Πρώτος Σκόρερ στην Δ’ Κατηγορία, ενώ το 2004 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών – Β’ Κατηγορία.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1998-1999 Top One Songs MAD TV Ο Ίδιος Παρουσιαστής
2004-2005 Όλε STAR
2005 Τηλεμπόρα MEGA Μπάμπης 7 επεισόδια
2006 30 Μέρες Αγωνίας ΑΝΤ1 Αλέξανδρος 4 επεισόδια
2008 Η Πολυκατοικία MEGA Γρηγόρης Επεισόδιο: “Ένα μωρό στην πόρτα”
2009 Όλα στον αέρα γυναικολόγος 1 επεισόδιο
Καρυωτάκης ΕΤ1 Αντώνης Σερδάρης 2 επεισόδια


Greece’s Next Top Model ΑΝΤ1 Ο Ίδιος 1 επεισόδιο
2009-2011 Guinness World Record Show MEGA Παρουσιαστής
2011-2012 Dancing on Ice ΑΝΤ1 Διαγωνιζόμενος | 3η Θέση
2014-ακόμη Happy Day ALPHA Συμπαρουσιαστής
2017 Αστέρας Ραχούλας Αλέκος Γάτος 2 επεισόδια
2021 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Βύρωνας Λόρδας
Just the 2 Of Us Ο Ίδιος Διαγωνιζόμενος | 14η Θέση
2021-2022 Άσε μας ρε μαμά Ζαχαρίας Αποστολάκης Βασικό Καστ
2023 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Βύρωνας Λόρδας 1 Επεισόδιο


Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
2008 Ι-4: Λούφα και απαλλαγή Αλέξανδρος Γαλάτης
2009 Σούλα Έλα Ξανά Αποστόλης Παπαγιάννης
Η Κληρονόμος Μπαλτάς
2015 Λύσσα κακιά

Τάκης Φύσσας βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές και η οικογένεια

447021310 10169416302305294 6348876346853979380 n
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 13
316107542 5603844206363333 7458194656673106621 n
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 14
411734022 10162119730056015 536891700497073420 n
Κώστας Φραγκολιάς ηλικία! ΓΕΡΑΣΑΜΕ Κώστα! Από τα 25 του με την Βίσση στα…50 του ανύπαντρος 15

Κώστας Φραγκολιάς: Η αποκάλυψη για το τεράστιο χρηματικό ποσό που πήρε για μία διαφήμιση παγωτού

Με αφορμή τη δήλωση του Γιάννης Σπαλιάρα για την πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά που έχει συμμετάσχει, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για διαφήμιση.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν πιο commercial ως μοντέλο. Μια εποχή ήμουν στην Ιταλία και με πήραν να κάνω μια διαφήμιση για παγωτό και πήρα 20.000 ευρώ».

«Τo concept ήταν να δαγκώνω το παγωτό. Φορολογήθηκα στην Ιταλία γιατί με συνέφερε» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!