Κώστας Φραγκολιάς: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ και ΒΙΑ στον ΑΕΡΑ κατά του Δημήτρη Παπανώτα

Κώστας Φραγκολιάς: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ και ΒΙΑ στον ΑΕΡΑ κατά του Δημήτρη Παπανώτα Εμβρόντητοι πολλοί Έλληνες είδαν με τα μάτια τους τον Κώστα Φραγκολιά ν’ αρπάζει τον Δημήτρη Παπανώτα και τον πετάει στο πάτωμα. Μοναδικές στιγμές Ελληνικής τηλεοπτικής παιδείας, που δεν εξηγούνται και δεν συγχωρούνται, αφού η πολύ εξοικοίωση με τον τηλεοτπικό αέρα, οδηγεί σε τέτοια θλιβερά γεγονότα!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ASTRAZENECA ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αφορμή γι αυτή την πρωτοφανή εικόνα, ήταν ο Τριαντάφυλλος για χάρη του οποίου διαφώνησαν οι δυο άντρες. Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναδείτε προσεκτικά το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε πολλά:

Ειδικότερα, οι δυο τους είχαν μια αντιπαράθεση για τον Τριαντάφυλλο και το πόσο δίκαιο είναι το γεγονός πως κάθεται στο παιχνίδι ενώ είναι συνεχώς τραυματισμένος. Ο Κώστας υποστήριζε ότι όλο προφασίζεται τραυματισμούς και έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές ενώ ο Δημήτρης πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

ΤΟΤΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΤΟ.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας γδούπος, με τον Δημήτρη να έχει πέσει στο πάτωμα και τον Κώστας να τρέχει προς το μέρος του για να δει αν είναι όλα καλά.Το πλάνο απομακρύνθηκε όμως ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος καθώς ο Δημήτρης Παπανώτας έπεσε πάνω στο σκηνικό! Τότε ο Κώστας Φραγκολιάς έτρεξε έντρομος να διαπιστώσει εάν ο φίλος και συνεργάτης του χτύπησε, με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει αυθόρμητα: «μα, βρε μαλ@@α»!

Αρκετά αμήχανη η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε «Παραγνωριζόμαστε εδώ και καμιά φορά ξεφεύγει το πράγμα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: ‘ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ-ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: “ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ…’”

Διαβάστε ακόμα:Πάει και ψάχνει το Γωγουλίνι το καημένο, στα μικρά τα καναλάκια να πει για τα ελληνικά του. Το θέμα, όμως, είναι αλλού. Γιατί δεν ψάχνει στις εκπομπές πολύ κοντά του, σε πολύ φίλες του παρουσιάστριες που πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα, τέλεια, καταπληκτικά” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θέλησε στην χρυσή του τηλεόραση να ασχοληθεί με τα… όχι και τόσο σωστά που χρησιμοποιούνται σε μικρότερο τηλεοπτικό κανάλι, αλλά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε μια ένσταση!

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε χαρακτηριστικά πως «άσε με λίγο να πάω στον φίλο μου τον Μουτσινά… Θέλω να τον παρακαλέσω κάτι…

Διότι πάει και ψάχνει το Γωγουλίνι το καημένο, στα μικρά τα καναλάκια να πει για τα ελληνικά του. Το θέμα, όμως, είναι αλλού.

Γιατί δεν ψάχνει στις εκπομπές πολύ κοντά του, σε πολύ φίλες του παρουσιάστριες που πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα, τέλεια, καταπληκτικά.

Τα παίζουν στα δάχτυλα. Προχθές, βλέπω και ακούω για τον «κύριο Μπάρκουλη».

Χθες, πάλι, λέει «στη Μαριαλένα της είπαν πολλαπλοί άνθρωποι το τάδε θέμα»! Μα πολλαπλοί άνθρωποι; Και σκέφτομαι πως να είναι οι πολλαπλοί άνθρωποι…

Ξέρουμε τους απλούς, τους πολλαπλούς;».

Δύο στα δύο λάθη, σου λέω… Προχθές ένα και χθες άλλο» συμπλήρωσε με νόημα ο Δημήτρης Παπανώτας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για ποια χτυπάει στον ΣΚΑΪ η καμπάνα από τον Δημήτρη Παπανώτα;

Αρέσει σε %d bloggers: