Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Κώστας Κακκαβάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Κώστας Κακκαβάς (Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 1936) είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου

Βιογραφικά στοιχεία
Το πραγματικό του όνομα είναι Κώστας Κακκαβάς Γεννήθηκε 8 Ιανουαρίου 1936 στην Αθήνα στις και φοίτησε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ’ όπου πήρε άδεια ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Ποια είναι τα πραγματικά ονόματα και ποιο το επώνυμο των πιο διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών

Πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στην ταινία Στέλλα (1955) του Μιχάλη Κακογιάννη όπου πήρε μέρος με το ψευδώνυμο Κώστας Καράλης.[1] Ακολούθησε η μία και μόνη συνεργασία του με τη Φίνος Φιλμ στον Αγαπητικό της βοσκοπούλας (1955).[2] Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, κυρίως μελοδραματικές.

Κώστας Κακκαβάς: Θυμάστε τον γόη του κινηματογράφου; Δείτε τον πως είναι σήμερα!

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 εγκατέλειψε τον κινηματογράφο. Επανήλθε στο σινεμά το 1996 με την ταινία του Νίκου Ζερβού Ο βαρώνος και ακολούθησαν 2 ακόμη ταινίες, Συμφωνία χαρακτήρων (1998) της Λουκίας Ρικάκη και Στη σκιά του Λέμμυ Κώσιον (2002) του Νίκου Ζερβού. Συμπρωταγωνίστησε ακόμη στο μονόπρακτο Η αγγελία του Γιώργου Σκούρτη στη σειρά της ΕΡΤ Ελληνικά μονόπρακτα (2006).

Κώστας Κακκαβάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κώστας Κακκαβάς: Το άγνωστο δράμα του ηθοποιού – «Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει…»

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο ηθοποιός Κώστας Κακκαβάς.

Ο ηθοποιός είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της Ντόρας Κωστίδου με την οποία ήταν ζευγάρι κάποτε και ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως «έφυγε» και τονίζει: «Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω την Ντόρα ούτε μπορώ να της πω “καλό Παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή…»

Κώστας Κακκαβάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Κώστας Κακκαβάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Κώστας Κακκαβάς μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα συγκίνησε με την εξομολόγησή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο.»!

Κώστας Κακκαβάς: Πώς είναι σήμερα ο παλιός γόης του ελληνικού κινηματογράφου

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά.»!

Κώστας Κακκαβάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Και κατέληξε συγκινημένος: «Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο»!

Κώστας Κακκαβάς: Είναι 84 ετών και αφοπλίζει με τη γοητεία και το γυμνασμένο σώμα του

Στα 84 έτη του ο ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου Κώστας Κακκαβάς, δείχνει πιο νέος από ποτέ. Οσοι τον έχουν δει να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή της Φιλοθέης, έχουν διαπιστώσει ότι το κορμί του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από αυτό ενός 40χρονου αθλητή.

Είναι 83 ετών και όμως, μέχρι και σήμερα σηκώνει 90 κιλά σε ελεύθερα βάρη, τρέχει πάνω από μία ώρα καθημερινά, ενώ δεν σταματάει να ασκείται σαν έφηβος. Ο λόγος για έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ζεν πρεμιέ, τον Κώστα Κακκαβά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο Κώστας Κακκαβάς έχει δημιουργήσει το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλοθέης. Ελεύθερα βάρη, μηχανήματα εξάσκησης ποδιών, χεριών και κάθε αυτόνομης μυικής ομάδας αποτελούν για εκείνον κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς το να γυμνάζεται μ’ αυτά είναι τρόπος ζωής.

Αν και στο παρελθόν οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, κατάφερε να μην ξεφύγει ποτέ από την καθημερινή του προπόνηση. Ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε. Έκανε πάντα σωστή διατροφή, ώστε να διατηρείται σε φόρμα.

Κώστας Κακκαβάς: Είναι 84 ετών και αφοπλίζει με τη γοητεία και το γυμνασμένο σώμα του
Η βιογραφία του Κώστα Κακκαβά
Ο Κώστας Κακκαβάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8/1/1936 και φοίτησε στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ’ όπου πήρε άδεια ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Κώστας Κακκαβάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στην ταινία “Στέλλα” (1955) του Μιχάλη Κακογιάννη όπου πήρε μέρος με το ψευδώνυμο Κώστας Καράλης. Ακολούθησε η μία και μόνη συνεργασία του με τη Φίνος Φιλμς στον “Αγαπητικό της βοσκοπούλας” (1955). Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, κυρίως μελοδραματικές.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 εγκατέλειψε τον κινηματογράφο. Επανήλθε στο σινεμά το 1996 με την ταινία του Νίκου Ζερβού “Ο Βαρώνος” και ακολούθησαν 2 ακόμη ταινίες, η “Συμφωνία χαρακτήρων” (1998) της Λουκίας Ρικάκη και “Στη σκιά του Λέμμυ Κώσιον” (2002) του Νίκου Ζερβού. Συμπρωταγωνίστησε ακόμη στο μονόπρακτο “Η αγγελία” του Γιώργου Σκούρτη στη σειρά της ΕΡΤ “Ελληνικά μονόπρακτα” (2006)

Φιλμογραφία
Στέλλα (1955) [Αντώνης]
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955) [Λιάκος]
Της τύχης τα γραμμένα (1957) [Δημήτρης]
Το τρελοκόριτσο (1958) [Αλέκος Νικολαΐδης]
Αμαρυλλίς (το κορίτσι της αγάπης) (1959) [Στέφανος Στεργίου]
Γαμήλιες περιπέτειες (1959) [Τζιμ Πομ]
Η Λίζα το ‘σκασε (1959) [Γιώργος Βασιλείου]
Κρυστάλλω (1959) [Λάμπρος]

Λαός και Κολωνάκι (1959) [Πέτρος Ραγάκος]
Ναυάγια της ζωής (1959) [Νίκος Καρνάκας]
Ταξίδι με τον έρωτα (1959) [Ιάσων]
Η σταχτοπούτα (1960) [Κώστας Κωστίδης]
Αμαρτωλά Νειάτα (1960) [Γιώργος Νικολαΐδης]
Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) [Κώστας]
Πλούσιοι χωρίς λεφτά (1960)
Η κατάρα της μάνας / Η υπόσχεση (1961) [Στάμος Λιάκουρας]
Μυρτιά (1961) [Δημήτρης]
Στέγνωσαν τα δάκρυά μας (1961) [Δημήτρης]
Αναστασά (1962)

Η μεγάλη θυσία (1962) [Κώστας]
Ο ταξιτζής (1962) [Ρένος / Κώστας Κακκαβάς]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [Δημήτρης Λυμπεράκης]
Αγάπησα και πόνεσα (1963) [Λάκης]
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963) [Δημήτρης Σταματίου]
Ζητείται τίμιος (1963) [Κώστας]
Λίγο πριν ξημερώσει (1963) [Τώνης]
Ανάμεσα σε δυο αγάπες (1963) [Νίκος]
Μάνα γιατί με γέννησες / Έτσι ήταν η ζωή μου (1963) [Μάνος Λίτινας]

Τύφλα να ‘χει ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Στέφανος Αυγερινός]
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)
Κάθε καημός και δάκρυ (1964) [Άγγελος Πετράς]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Περιφρόνα με γλυκιά μου (1965) [Βαγγέλης]
Έχω δικαίωμα να σ’ αγαπώ (1966) [Νικήτας Βονασέρας]
Λουίζα (1966)

Νυμφίος ανύμφευτος (1967) [Τέλης Ζαφειρίου]
Ένας κλέφτης… με φιλότιμο (1968) [Κώστας]
Καταραμένη ώρα / Τραγούδησέ μου μανούλα (1968) [Μάριος Χρηστίδης]
Μενούσης ο λεβέντης της Ηπείρου (1969)
Ο βαρώνος (1996)
Συμφωνία χαρακτήρων (1998)
Στη σκιά του Λέμμυ Κώσιον (2002)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner