Κώστας Καραφώτης

Κώστας Καραφώτης: ΘΡΙΛΕΡ με το ΓΑΜΟ ΤΟΥ! Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο!

Κώστας Καραφώτης: ΘΡΙΛΕΡ με το ΓΑΜΟ ΤΟΥ! Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο! Αν και τις τελευταίες δυο μέρες έγινε το μπαμ, γιατί δεν ξέρω πως μαθεύτηκε και από κάπου διέρρευσε, δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες που ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Πραγματικά το σεβάστηκαν και δεν ήρθε κανείς με το μικρόφωνο για κάποια δήλωση ή οτιδήποτε.

Κώστας Καραφώτης βιογραφικό
Κώστας Καραφώτης: ΘΡΙΛΕΡ με το ΓΑΜΟ ΤΟΥ! Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο! 4

Απλά μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη ημέρα σε διάφορες εκπομπές, με πείραξε μόνο μία». Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τον γάμο του έδωσε ο Κώστας Καραφώτης, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και συνάντησε τον Κώστα Τσουρό στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής εξήγησε τον λόγο για τον οποίο και θέλησε να κρατήσει κρυφή μέχρι τελευταία στιγμή αυτή την πτυχή της προσωπικής του ζωής.


Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραφώτης εκμυστηρεύτηκε πως «πέρασαν ήδη τρεις βδομάδες και δεν μου φάνηκε καθόλου! Μέναμε μαζί από πριν οπότε δεν υπάρχει κάποια διαφορά πρακτική σε αυτό το κομμάτι αλλά υπάρχει η τυπική, ας το πούμε. Ήθελα το μυστήριο αυτό να είναι κάτι πάρα πολύ κλειστό όπως και έγινε. Εννοώ πολύ κλειστό στην πράξη με πολύ λίγο κόσμο, ήμασταν γύρω 65 άτομα όλοι μαζί».

Κώστας Καραφώτης
Κώστας Καραφώτης: ΘΡΙΛΕΡ με το ΓΑΜΟ ΤΟΥ! Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο! 5

«Αν με ρωτάς, μέσα από την καρδιά μου ήθελα να βγω και να το φωνάξω, να το πω, αλλά ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που σε κυνηγάνε για δηλώσεις και τα λοιπά, οπότε δεν ήθελα. Ήθελα να γίνει πρώτα το μυστήριο και μετά να μιλήσουμε όσο θέλετε. Αν και τις τελευταίες δυο μέρες έγινε το μπαμ, γιατί δεν ξέρω πως μαθεύτηκε και από κάπου διέρρευσε, δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες που ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Πραγματικά το σεβάστηκαν και δεν ήρθε κανείς με το μικρόφωνο για κάποια δήλωση ή οτιδήποτε. Απλά μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη ημέρα σε διάφορες εκπομπές, με πείραξε μόνο μία».

«Δεν κάθισα να τα ακούσω όλα, απλά κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψη μου ότι κάποιος είπε «πλήθος επωνύμων στο γάμο του Κώστα Καραφώτη». Και δεν με πείραξε για το «πλήθος επωνύμων» αλλά με πείραξε ότι αφενός δεν είναι αλήθεια, αφετέρου αν ήταν να κάνω έναν ανοιχτό γάμο με πλήθος επωνύμων θα μπορούσα να το είχα κάνει και θα ήθελα να καλέσω πάρα πολύ κόσμο».

«Δηλαδή έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο και υπήρξαν άνθρωποι που άκουσαν αυτό αλλά μέσω του μηνύματος ευτυχώς είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος και αυτό που παρουσιάστηκε αργότερα δεν ίσχυε. Έτσι, με πείραξε για πολύ λίγο όμως» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κώστας Καραφώτης στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!