Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Είναι αχώριστοι! Νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]
Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου είναι μαζί τα τελευταία 2 περίπου χρόνια και παραμένουν… full in love! Ο γοητευτικός πολίστας και η νεαρότερη σύντροφός του φαίνεται πως έχουν βρει τις ισορροπίες και απολαμβάνουν στο έπακρο τη σχέση τους. Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι, καθώς ο φακός τους έχει πετύχει πολλές φορές σε βόλτες τους, είτε πρωινές είτε βραδινές.
Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο Έναστρον! Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου διασκέδασαν μέχρι το πρωί με τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη, της Καίτης Γαρμπή και της Demy ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν γεμάτο χαρά στους φωτογράφους.
Δες φωτογραφίες:
![Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Είναι αχώριστοι! Νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/12/kostas-kokkinakis-%E2%80%93-christina-kanellopoulou-einai-achoristoi-nea-bradini-exodos-tou-zeugariou-pics-1.jpg?w=1290&ssl=1)
![Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Είναι αχώριστοι! Νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/12/kostas-kokkinakis-%E2%80%93-christina-kanellopoulou-einai-achoristoi-nea-bradini-exodos-tou-zeugariou-pics-2.jpg?w=1290&ssl=1)
![Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Είναι αχώριστοι! Νέα βραδινή έξοδος του ζευγαριού [pics]](https://i0.wp.com/freegossip.gr/wp-content/uploads/2019/12/kostas-kokkinakis-%E2%80%93-christina-kanellopoulou-einai-achoristoi-nea-bradini-exodos-tou-zeugariou-pics-3.jpg?w=1290&ssl=1)
Φωτογραφίες: NDP
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
