Hit enter after type your search item

Κώστας Κόκλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γέννηση 7 Ιουνίου 1966, ειναι 56 χρονών εχει ύψος 1,90 και ειναι 95 κιλά Ζάκυνθος Εθνικότητα Έλληνες Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα  Σπουδές Δραματική Σχολή Βεάκη Ιδιότητα ηθοποιός
Σύζυγος Κατερίνα Σούλη (έως 2014)

Σημαντικά έργα Η Τούρτα της Μαμάς, Εγκλήματα, Οι Βασιλιάδες, Όσο Έχω Εσένα, Κάτι χωρισμένα παλικάρια, Οι Συμμαθητές, Μοντέρνα Οικογένεια, Δια Ταύτα, Παιδική χαρά, Λατρεμένοι μου γείτονες, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Εμείς κι Εμείς, Τζιβαέρι, Βότκα πορτοκάλι, Φεύγα, Έρωτας Μετά, Safe Sex, Η ζωή που δεν έζησα, Είσαι το ταίρι μου,

Κώστας Κόκλας: «Δεν συζητάω τα προσωπικά μου με τον γιο μου, δεν τον αφορά»

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Εντιμότατοι κερατάδες, Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά, Οι Δύο Ορφανές, Οι τελευταίοι εγγονοί, Παράθυρο στον ήλιο, Απών, Σαμπουάν, Βαμμένος Ήλιος, Cheek to Cheek, Στρίβειν δια του αρραβώνος, Camera Café, Ελλάς το μεγαλείο σου, Ελιές Θρούμπες, Όλα στην ταράτσα, Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α., 30 μέρες αγωνίας, Πολυθρόνα για τρεις και Το Δις Εξαμαρτείν

Κώστας Κόκλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Κώστας Κόκλας (Ζάκυνθος, 7 Ιουνίου 1966[3][4]) είναι Έλληνας ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός λόγω της συμμετοχής του στην τηλεοπτική σειρά “Εγκλήματα”.

Κώστας Κόκλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Κώστας Κόκλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κώστας Κόκλας: «Έχω καλύψει το θέμα της συντροφικότητας, είμαι φουλ» (Photos)

 

Κώστας Κόκλας: Αποκάλυψε ποιο «ανάποδο» στοιχείο του χαρακτήρα του έχει κληρονομήσει ο γιος του!

Κώστας Κόκλας: Οι δηλώσεις του
Για τους πειρασμούς στη ζωή του: Είμαι ένας άνθρωπος που ήρθε από επαρχία, οι πειρασμοί ήταν πάρα πολλοί. Έμαθα από τους γονείς μου να κρατάω ένα μέτρο και να κρατάω την αξιοπρέπειά μου.

Για το γιο του Δημήτρη: Ο Δημήτρης είναι 12 ετών τώρα. Είχα πάρα πολλά άγχη εγώ ως παιδί. Εγώ δεν του φορτώνω φοβίες και άγχη. Το θέμα είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας.

Κώστας Κόκλας: Η ζωή του 2 χρόνια μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ότι κι αν αποφασίσει να κάνει θα είμαι δίπλα του. Με ενδιαφέρει ότι έχει χιούμορ, είναι ευγενικός έχει ανοιχτό μυαλό και ότι κι αν κάνει θα είναι καλός, ανέφερε ο Κώστας Κόκλας.

Για τον σκύλο του που παίζει και στο σήριαλ: Ο Λουκάς ήταν συνέχεια κάτω από το σπίτι μου για μήνες. Έφευγα γύριζα, ήταν εκεί και με κοίταζε. Με κοίταζε συνέχεια. Και το λέω αντε μπες και μπήκε στο σπίτι! Από τότε τον έχουμε σπίτι! Έρχεται στο σήριαλ, τόνισε ο Κώστας Κόκλας.

Για τους γονείς και τα παιδικα του χρόνια: Η μαμά μου ήταν μοδίστρα. Τότε δεν υπήρχαν μαγαζιά έρχονταν γυναίκες και έκαναν πρόβα και τις θαύμαζα και έμαθα να τις αγαπάω! Η μητέρα μου έραβε ο πατέρας μου μαστόρευε και τα βράδια έπαιζε μαντολίνο.

Για τα σήριαλ: Έχω παίξει περίπου σε 34 σήριαλ. Δουλεύω πολλά χρόνια. Τα “Εγκλήματα” είναι το αγαπημένο μου σήριαλ. Με την Καίτη Κωνσταντίνου συναντηθήκαμε 22 χρόνια μετά, στην ¨Τούρτα της μαμάς”! Άλλο ένα σήριαλ που πέρασα καλά είναι “Βαμμένος ήλιος” και το “Απών”, επεσήμανε ο Κώστας Κόκλας.

Κώστας Κόκλας: Ο 13χρονος γιος του κοντεύει να τον περάσει στο ύψος

Ευτυχισμένος πατέρας ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος εξακολουθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media. Ο γνωστός ηθοποιός είναι πατέρας του 13χρονου Δημήτρη.

Για πάρα πολλά χρόνια, ο Κώστας Κόκλας απέφευγε τα social media και τις φωτογραφίες που είχαν να κάνουν με τον γιο του, κάτι το οποίο δείχνει να έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός ηθοποιός καμαρώνει στις στιγμές με τον 13χρονο Δημήτρη.

Κώστας Κόκλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Κώστας Κόκλας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Έχω ζήσει… πέντε ζωές, οπότε δεν έπαθα κανέναν πανικό. Πονούσα, αλλά έμεινα όρθιος για το παιδί μου! Σήκω πάνω, μην το βάλεις κάτω έλεγα στον εαυτό μου. Είχα συνέχεια το Δημήτράκη μου στο νου μου…». είχε δηλώσει ο Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο ηθοποιός φωτογράφισε τον γιο του, όσο εκείνος έκανε προπόνηση στο μπάσκετ – Ο Δημήτρης αν και μόλις 13 ετών, δείχνει αρκετά ψηλός για την ηλικία του.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :